ABB

MKE Ankaragücü Trabzonspor Maçına Hazırlık Çalışmaları Devam Ediyor

ANKARA 04.01.2024 - 11:13, Güncelleme: 04.01.2024 - 12:27
 

MKE Ankaragücü Trabzonspor Maçına Hazırlık Çalışmaları Devam Ediyor

MKE Ankaragücü, Trabzonspor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Maçın hazırlıklarının perşembe de devam edeceği ifade edildi.
MKE Ankaragücü  Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında 6 Ocak Cumartesi günü sahasında Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan bu maç hakkında yapılan açıklamalara göre maç hazırlıklarının sürdüğü açıklandı. ( Ankara Haber )    MKE ANKARAGÜCÜ MAÇIN HAZIRLIKLARINA DEVAM EDİYOR! Yapılan hazırlıklar hakkında kulüpten yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Emre Belözoğlu yönetiminde, Beştepe Tesisleri'nde gerçekleşen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra da dayanıklılık koşusu, pas ve rondo çalışması yapan başkent temsilcisi MKE Ankaragücü antrenmanın son bölümünde tam sahada taktik çalışması gerçekleştirdi. Sarı-lacivertliler tarafından maç öncesi gerçekleştirilen bu hazırlıklarda Alper Uludağ'ın sakatlığı devam ederken, milli takım kampında olan Ali Sowe ve Garry Rodriguez hazırlıklarda yer almadı. Başkent temsilcisi MKE Ankaragücü Trabzonspor maçının hazırlıklarına perşembe yapacağı antrenmanla devam ederken, Maçın ise 6 Ocak Cumartesi günü de maçın gerçekleştirileceği ifade edildi. ( Tarafsız ) 
MKE Ankaragücü, Trabzonspor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Maçın hazırlıklarının perşembe de devam edeceği ifade edildi.

MKE Ankaragücü  Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında 6 Ocak Cumartesi günü sahasında Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan bu maç hakkında yapılan açıklamalara göre maç hazırlıklarının sürdüğü açıklandı. ( Ankara Haber

 

MKE ANKARAGÜCÜ MAÇIN HAZIRLIKLARINA DEVAM EDİYOR!

Yapılan hazırlıklar hakkında kulüpten yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Emre Belözoğlu yönetiminde, Beştepe Tesisleri'nde gerçekleşen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra da dayanıklılık koşusu, pas ve rondo çalışması yapan başkent temsilcisi MKE Ankaragücü antrenmanın son bölümünde tam sahada taktik çalışması gerçekleştirdi.

Sarı-lacivertliler tarafından maç öncesi gerçekleştirilen bu hazırlıklarda Alper Uludağ'ın sakatlığı devam ederken, milli takım kampında olan Ali Sowe ve Garry Rodriguez hazırlıklarda yer almadı.

Başkent temsilcisi MKE Ankaragücü Trabzonspor maçının hazırlıklarına perşembe yapacağı antrenmanla devam ederken, Maçın ise 6 Ocak Cumartesi günü de maçın gerçekleştirileceği ifade edildi. ( Tarafsız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.