ABB

Murat Ercan Belediye İşçilerine Yüzde 61 Zam Yaptı

ANKARA 08.01.2024 - 23:54, Güncelleme: 08.01.2024 - 23:59
 

Murat Ercan Belediye İşçilerine Yüzde 61 Zam Yaptı

Başkanı Murat Ercan, belediyede en düşük maaşın 26 bin 669 lira olduğunu açıkladı.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan tarafından yapılan açıklamalara göre işçilerin maaşlarına zam uygulandığı ifade edildi. Bu zam sonucunda en düşük işçi maaşı 26 bin liraya yükseldiği belirtildi. ( Ankara Haber )  SİNCAN BELEDİYE BAŞKANI'NDAN İŞÇİLERE ZAM AÇIKLAMASI! Bugün Sincan Belediyesi Sinkent Genel Müdürlüğü Hizmet İş Sendikası Toplu İş Sözleşmesi İmza Töreni gerçekleştirildi. Bu törende açıklamalarda bulunan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, işçiler için maaş zammı müjdesi verdi. Bu müjdeli haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile de vatandaşlara duyurdu. Ercan tarafından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi;  Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'dan işçilere zam açıklaması; "Emekçi kardeşlerimizin alın terinin değerini korumaya kararlıyız. 2024 yılı maaş zam oranları ile ilgili gerekli düzenlemeleri gerçekleştirdik. Buna göre en düşük bekâr işçi maaşı %61 artış ile 26.669 bin liraya yükselmiştir. Tüm mesai arkadaşlarımıza hayırlı, uğurlu olsun." Bu kapsamda Sincan Belediyesi'nde çalışan en düşük bir bekar işçinin maaşının uygulanan yüzde 61 zammın ardından 26 bin 669 liraya yükseldiği belirtildi.
Başkanı Murat Ercan, belediyede en düşük maaşın 26 bin 669 lira olduğunu açıkladı.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan tarafından yapılan açıklamalara göre işçilerin maaşlarına zam uygulandığı ifade edildi. Bu zam sonucunda en düşük işçi maaşı 26 bin liraya yükseldiği belirtildi. ( Ankara Haber

SİNCAN BELEDİYE BAŞKANI'NDAN İŞÇİLERE ZAM AÇIKLAMASI!

Bugün Sincan Belediyesi Sinkent Genel Müdürlüğü Hizmet İş Sendikası Toplu İş Sözleşmesi İmza Töreni gerçekleştirildi. Bu törende açıklamalarda bulunan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, işçiler için maaş zammı müjdesi verdi. Bu müjdeli haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile de vatandaşlara duyurdu. Ercan tarafından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi; 

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'dan işçilere zam açıklaması;
"Emekçi kardeşlerimizin alın terinin değerini korumaya kararlıyız.

2024 yılı maaş zam oranları ile ilgili gerekli düzenlemeleri gerçekleştirdik. Buna göre en düşük bekâr işçi maaşı %61 artış ile 26.669 bin liraya yükselmiştir.

Tüm mesai arkadaşlarımıza hayırlı, uğurlu olsun."

Bu kapsamda Sincan Belediyesi'nde çalışan en düşük bir bekar işçinin maaşının uygulanan yüzde 61 zammın ardından 26 bin 669 liraya yükseldiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.