ABB

Sadri Alışık Konservatuarı Yeni Yeteneklerini Bekliyor

ANKARA 08.01.2024 - 15:22, Güncelleme: 08.01.2024 - 15:34
 

Sadri Alışık Konservatuarı Yeni Yeteneklerini Bekliyor

Sadri Alışık Konservatuarı'nda yeni yeteneklerin arandığını duyuran Yenimahalle Belediyesi, detayları da sosyal medya hesapları üzerinden yayımladı.
Sosyal bir belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına devam eden Yenimahalle Belediyesi sunduğu eğitim ve etkinlik programları ile vatandaşların dikkatini çekmeye devam ediyor.  Kültür ve sanat etkinliklerinin en çok yer aldığı ilçeler arasında yer alan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ın öncülüğünde pek çok ilke de imza atamaya devam ederken hem eğitim hem de kültür - sanat programlarını ilçe halkı ile bir araya getirmeyi sürdürüyor. ( Ankara Haber )  YENİMAHALLE BELEDİYESİNDEN SAHNE TUTKUNLARINA MÜJDE Yenimahalle Belediyesi tarafından devam ettirilen kültür ve sanat programları kapsamında ilçede bulunan Yenimahalle Belediyesi Sadri Alışık Konservatuarı'nın yeni yetenekler ini aradığı bildirildi. Bu çerçevede detaylı bilgi almak isteyenler için de iletişim numarası paylaşan Yenimahalle Belediyesi son başvuru tarihini 25 Şubat 2024 olarak duyurdu. Yüzde yüz burslu oyunculuk eğitimi vereceğini duyuran Yenimahalle Belediyesi Sadri Alışık Konservatuarı yetenek sınavlarını ise 27 - 28 Şubat tarihlerinde gerçekleştireceklerini bildirdi. Bu çerçevede ders başlangıcının 4 Mart 2024 tarihinde olacağı bilgisini veren Yenimahalle Belediyesi, detaylı bilgi için ‘’0312 230 20 35-36'' numaralı telefon üzerinden iletişime geçilebileceğini duyurdu.
Sadri Alışık Konservatuarı'nda yeni yeteneklerin arandığını duyuran Yenimahalle Belediyesi, detayları da sosyal medya hesapları üzerinden yayımladı.

Sosyal bir belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına devam eden Yenimahalle Belediyesi sunduğu eğitim ve etkinlik programları ile vatandaşların dikkatini çekmeye devam ediyor. 

Kültür ve sanat etkinliklerinin en çok yer aldığı ilçeler arasında yer alan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ın öncülüğünde pek çok ilke de imza atamaya devam ederken hem eğitim hem de kültür - sanat programlarını ilçe halkı ile bir araya getirmeyi sürdürüyor. ( Ankara Haber

YENİMAHALLE BELEDİYESİNDEN SAHNE TUTKUNLARINA MÜJDE

Yenimahalle Belediyesi tarafından devam ettirilen kültür ve sanat programları kapsamında ilçede bulunan Yenimahalle Belediyesi Sadri Alışık Konservatuarı'nın yeni yetenekler ini aradığı bildirildi. Bu çerçevede detaylı bilgi almak isteyenler için de iletişim numarası paylaşan Yenimahalle Belediyesi son başvuru tarihini 25 Şubat 2024 olarak duyurdu.

Yüzde yüz burslu oyunculuk eğitimi vereceğini duyuran Yenimahalle Belediyesi Sadri Alışık Konservatuarı yetenek sınavlarını ise 27 - 28 Şubat tarihlerinde gerçekleştireceklerini bildirdi. Bu çerçevede ders başlangıcının 4 Mart 2024 tarihinde olacağı bilgisini veren Yenimahalle Belediyesi, detaylı bilgi için ‘’0312 230 20 35-36'' numaralı telefon üzerinden iletişime geçilebileceğini duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.