ANKET

Sis ve Kuvvetli Rüzgar Uyarısı!

ANKARA 07.01.2024 - 16:33, Güncelleme: 07.01.2024 - 16:33
 

Sis ve Kuvvetli Rüzgar Uyarısı!

Ankara Valiliği tarafından yapılan son dakika açıklamasında bugün ve yarın Ankara'da kuvvetli fırtına ve yağış beklendiği ifade edildi.
Bugün Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan verilere göre Ankara'da kuvvetli fırtına beklendiği ifade edildi.   Yapılan açıklamalara göre özellikle de gece saatlerinde Ankara'da pus ve yer yer sisin yaşanacağı, sabah saatlerinden sonra ise Ankara'nın güneyinde kuvvetli fırtınanın hakim olacağı belirtildi. Bu çerçevede valilik sosyal medya hesabından Ankaralı vatandaşlar için son dakika açıklamalarında bulundu. ( Ankara Haber )  ANKARA VALİLİĞİ TARAFINDAN SON DAKİKA UYARI VERİLDİ! İl genelinde beklenen fırtına hakkında Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklama şu şekilde verildi; "Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinden alınan son verilere göre; ilimiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak yağışlı geçeceği, gece saatlerinde ise pus, yer yer sis hadisesi tahmin edilmektedir. Sabah saatlerinden sonra Ankara'nın güney kesimlerinde (Polatlı, Gölbaşı, Haymana, Bala, Şereflikoçhisar, Evren) güneyli yönlerden kuvvetli rüzgar (40-60 km/saat) beklendiğinden ulaşımda aksamalar, çatı uçması, soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."   
Ankara Valiliği tarafından yapılan son dakika açıklamasında bugün ve yarın Ankara'da kuvvetli fırtına ve yağış beklendiği ifade edildi.

Bugün Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan verilere göre Ankara'da kuvvetli fırtına beklendiği ifade edildi.
 

Yapılan açıklamalara göre özellikle de gece saatlerinde Ankara'da pus ve yer yer sisin yaşanacağı, sabah saatlerinden sonra ise Ankara'nın güneyinde kuvvetli fırtınanın hakim olacağı belirtildi. Bu çerçevede valilik sosyal medya hesabından Ankaralı vatandaşlar için son dakika açıklamalarında bulundu. ( Ankara Haber

ANKARA VALİLİĞİ TARAFINDAN SON DAKİKA UYARI VERİLDİ!

İl genelinde beklenen fırtına hakkında Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklama şu şekilde verildi; " Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinden alınan son verilere göre; ilimiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak yağışlı geçeceği, gece saatlerinde ise pus, yer yer sis hadisesi tahmin edilmektedir. Sabah saatlerinden sonra Ankara'nın güney kesimlerinde (Polatlı, Gölbaşı, Haymana, Bala, Şereflikoçhisar, Evren) güneyli yönlerden kuvvetli rüzgar (40-60 km/saat) beklendiğinden ulaşımda aksamalar, çatı uçması, soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir." 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.