ABB

Turgut Altınok Ankara'da artık Yavaş yıllara son vereceğiz dedii.

ANKARA (Web Sitesi) - Web Sitesi | 22.01.2024 - 12:17, Güncelleme: 22.01.2024 - 12:17
 

Turgut Altınok Ankara'da artık Yavaş yıllara son vereceğiz dedii.

Yenimahalle'de konuşan Cumhur İttifakı ABB Adayı Turgut Altınok, "31 Mart'ta Ankara kazanacak. Ankara'da artık Yavaş yıllara son vereceğiz." dedi.
Ankara Haber - Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye ( ABB )  Başkan Adayı Turgut Altınok  AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ve Ankara Milletvekilleri ile birlikte AK Parti Yenimahalle teşkilatıyla buluştu. "Ankara'mız çok şey kazanacak" 31 Mart'ta Ankara'nın kazanacağını ifade eden Turgut Altınok, "Eserler, hizmetler kazanacak. Bir dünya Başkent'i olacak. Ankara'mız çok şey kazanacak. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Ankara, buna inanıyor muyuz? Yenimahalle, buna inanıyor muyuz? Siz öyle paralı, sahne anketlere bakmayın. Halk burada, Ankara burada. Heyecan burada." değerlendirmesinde bulundu.  "Bu kara, gri propagandaya bakmayın" Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Keçiören'de açtığı ilk seçim bürosuna değinen Turgut Altınok, "İnanın bu kadar kalabalık yok. Burada taşıma kalabalık var mı? Burada gönül var. Yürek var. Sevgi, samimiyet var. Burada zorla getirilen belediye personeli var m? Yok. Buna rağmen hepsi 500 kişi. Bu kara, gri propagandaya bakmayın." dedi. " "Ankara seninle hizmet alacak buna inanıyoruz" Cumhuriyet Halk Partili olup da sana oy vereceğim diyen çok vatandaşımız var" diyen Turgut Altınok, şöyle devam etti;  "Niye? Ankara seninle hizmet alacak buna inanıyoruz. Ankara seninle birçok eserler alacak. Ona inanıyoruz. Çünkü oy verdik ama Ankara'mızın 5 yılı boş yıl olmuştur." Cumhur İttifakı ABB Adayı, Ankara'da yapılan bir eser bile olmadığını sözlerine ekledi. "Ankara'da artık Yavaş yıllara son vereceğiz" Ankara'da yapılan bir eser bile olmadığını sözlerine ekleyen Cumhur İttifakı ABB Adayı, "Ankara'da artık Yavaş yıllara son vereceğiz. Ankara'da ot gibi, hizmet dönemini ve Ankara'mızın altın çağını hep beraber başlatacak mıyız Yenimahalle?" dedi.    
Yenimahalle'de konuşan Cumhur İttifakı ABB Adayı Turgut Altınok, "31 Mart'ta Ankara kazanacak. Ankara'da artık Yavaş yıllara son vereceğiz." dedi.

Ankara Haber - Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye ( ABB )  Başkan Adayı Turgut Altınok  AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ve Ankara Milletvekilleri ile birlikte AK Parti Yenimahalle teşkilatıyla buluştu.

"Ankara'mız çok şey kazanacak"

31 Mart'ta Ankara'nın kazanacağını ifade eden Turgut Altınok, "Eserler, hizmetler kazanacak. Bir dünya Başkent'i olacak. Ankara'mız çok şey kazanacak. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Ankara, buna inanıyor muyuz? Yenimahalle, buna inanıyor muyuz? Siz öyle paralı, sahne anketlere bakmayın. Halk burada, Ankara burada. Heyecan burada." değerlendirmesinde bulundu. 

"Bu kara, gri propagandaya bakmayın"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Keçiören'de açtığı ilk seçim bürosuna değinen Turgut Altınok, "İnanın bu kadar kalabalık yok. Burada taşıma kalabalık var mı? Burada gönül var. Yürek var. Sevgi, samimiyet var. Burada zorla getirilen belediye personeli var m? Yok. Buna rağmen hepsi 500 kişi. Bu kara, gri propagandaya bakmayın." dedi. "

"Ankara seninle hizmet alacak buna inanıyoruz"

Cumhuriyet Halk Partili olup da sana oy vereceğim diyen çok vatandaşımız var" diyen Turgut Altınok, şöyle devam etti; 

"Niye? Ankara seninle hizmet alacak buna inanıyoruz. Ankara seninle birçok eserler alacak. Ona inanıyoruz. Çünkü oy verdik ama Ankara'mızın 5 yılı boş yıl olmuştur." Cumhur İttifakı ABB Adayı, Ankara'da yapılan bir eser bile olmadığını sözlerine ekledi.

"Ankara'da artık Yavaş yıllara son vereceğiz"

Ankara'da yapılan bir eser bile olmadığını sözlerine ekleyen Cumhur İttifakı ABB Adayı, "Ankara'da artık Yavaş yıllara son vereceğiz. Ankara'da ot gibi, hizmet dönemini ve Ankara'mızın altın çağını hep beraber başlatacak mıyız Yenimahalle?" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.