ABB

Turgut Altınok Seçim Anket Sonuçlarını Paylaştı!

ANKARA 23.01.2024 - 16:20, Güncelleme: 23.01.2024 - 16:20
 

Turgut Altınok Seçim Anket Sonuçlarını Paylaştı!

Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok, adaylığının açıklanmasının ardından yapılan ilk seçim anketlerinin sonuçlarını paylaştı.
31 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimlere yönelik Ankara'da siyasi partiler adaylarını belirlemeye devam ediyor. İYİ Parti yerel seçimlerde hiçbir parti ile ittifak oluşturmayacağını söyleyerek Ankara'da dahil 81 ilde kendi adayını çıkartacaklarını belirtmişti. İYİ Parti'nin Ankara adayı 24 Ocak Çarşamba günü Parti'nin genel başkanı Meral Akşener tarafından kamuoyu ile paylaşılacak. ( Ankara Haber ) Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için, Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayı Mansur Yavaş Cumhur İttifakı'nın adayı ise, Turgut Altınok oldu. İki Partinin 'de adaylarını açıklamasının ardından iki isim arasında seçim anketleri yapılmaya başlandı. Altınok, yapılan ilk anket sonuçlarını sosyal medya üzerinden paylaştı. Altınok'un açıkladığı sonuçlara göre, Ankaralıların tercihi kendisinden yana oldu.   ALTINOK ANKETLERDE BİRİNCİ SIRADA Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok adaylığının ardından yapılan ilk anket sonuçlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Anket sonuçlarına göre, Altınok'un öne çıkarak birinci sıraya yerleştiği belirtildi. Altınok, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Adaylığımızdan sonraki ilk anket sonuçlarını aldık. Çok şükür Ankaralıların teveccühü ile birinciyiz anketlerde. İnşallah oylarımız artarak devam edecektir" dedi. "Ankara'nın her köşesini dantel gibi işleyeceğiz"  Adaylığı sürecinde Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok  Ankara'ya yönelik vizyonunu ve projelerini açıkladı. Altınok, Ankara'yı daha yeşil ve yaşanabilir bir kent haline getirme hedefini taşıdığını ifade ederek, "Ankaralıları mahcup etmeyecek, Ankara’mızı hak ettiği, layık olduğu hizmet ve eserlerle buluşturup; her köşesini ilmek ilmek dantel gibi işleyeceğiz" şeklinde konuştu. Altınok, yakında toplumun her kesimine yönelik birçok projeyi, eseri ve hizmeti duyuracaklarını belirtti. Gri, soğuk bir Ankara'nın değil; yeşil, gülen ve dünya başkentleri arasında hak ettiği yere ulaşacak bir Ankara'nın inşasını hedeflediklerini vurguladı. Seçim çalışmalarına devam eden Altınok, vatandaşlara sunduğu projelerle ilgili detayları zaman içinde açıklamaya devam edeceğini ifade etti. ( Tarafsız ) 
Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok, adaylığının açıklanmasının ardından yapılan ilk seçim anketlerinin sonuçlarını paylaştı.

31 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimlere yönelik Ankara'da siyasi partiler adaylarını belirlemeye devam ediyor. İYİ Parti yerel seçimlerde hiçbir parti ile ittifak oluşturmayacağını söyleyerek Ankara'da dahil 81 ilde kendi adayını çıkartacaklarını belirtmişti. İYİ Parti'nin Ankara adayı 24 Ocak Çarşamba günü Parti'nin genel başkanı Meral Akşener tarafından kamuoyu ile paylaşılacak. ( Ankara Haber )

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için, Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayı Mansur Yavaş Cumhur İttifakı'nın adayı ise, Turgut Altınok oldu. İki Partinin 'de adaylarını açıklamasının ardından iki isim arasında seçim anketleri yapılmaya başlandı. Altınok, yapılan ilk anket sonuçlarını sosyal medya üzerinden paylaştı. Altınok'un açıkladığı sonuçlara göre, Ankaralıların tercihi kendisinden yana oldu.

 

ALTINOK ANKETLERDE BİRİNCİ SIRADA

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok adaylığının ardından yapılan ilk anket sonuçlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Anket sonuçlarına göre, Altınok'un öne çıkarak birinci sıraya yerleştiği belirtildi. Altınok, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Adaylığımızdan sonraki ilk anket sonuçlarını aldık. Çok şükür Ankaralıların teveccühü ile birinciyiz anketlerde. İnşallah oylarımız artarak devam edecektir" dedi.

"Ankara'nın her köşesini dantel gibi işleyeceğiz"

 Adaylığı sürecinde Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok  Ankara'ya yönelik vizyonunu ve projelerini açıkladı. Altınok, Ankara'yı daha yeşil ve yaşanabilir bir kent haline getirme hedefini taşıdığını ifade ederek, "Ankaralıları mahcup etmeyecek, Ankara’mızı hak ettiği, layık olduğu hizmet ve eserlerle buluşturup; her köşesini ilmek ilmek dantel gibi işleyeceğiz" şeklinde konuştu.

Altınok, yakında toplumun her kesimine yönelik birçok projeyi, eseri ve hizmeti duyuracaklarını belirtti. Gri, soğuk bir Ankara'nın değil; yeşil, gülen ve dünya başkentleri arasında hak ettiği yere ulaşacak bir Ankara'nın inşasını hedeflediklerini vurguladı. Seçim çalışmalarına devam eden Altınok, vatandaşlara sunduğu projelerle ilgili detayları zaman içinde açıklamaya devam edeceğini ifade etti. ( Tarafsız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.