ABB
 

Sezen Aksu'nun yeni teklisi yayında... İşte 'Kıra Döke'

  Bir yandan albüm hazırlıklarına devam eden Aksu, yeni teklisi 'Kıra Döke'den kısa bir bölümü sosyal medya hesabından yayınladı. Sanatçı, YouTube linkini de paylaştığı şarkısını şu sözlerle duyurdu: "Epeyce bir aradan sonra, baktım yeni albümün ne zaman biteceği belli değil, bir ara sıcak şarkıyla azıcık gülümseyelim istedim. “Kıra Döke” insanı yormayan hafif bir şarkı. Yüksek sesle, kendi kendine sitemkâr bir söylenme gibi de sanki… Size ne hissettirir bilmem ama içinizi ferahlatmasını çok isterim. Gözlerinizden öperim… Sezen" Söz ve müziği Sezen Aksu'ya ait olan şarkının düzenlemesini Mustafa Ceceli üstlendi.  

Sezen Aksu'nun yeni teklisi yayında... İşte 'Kıra Döke'

Sezen Aksu yeni teklisi 'Kıra Döke'yi sosyal medya üzerinden duyurdu. Sanatçı, hazırlıklarına devam ettiği ve yayınladığı yeni teklinin de içinde bulunduğu albüm çalışmasının bitiş tarihinin belli olmadığını belirtti.

 

Bir yandan albüm hazırlıklarına devam eden Aksu, yeni teklisi 'Kıra Döke'den kısa bir bölümü sosyal medya hesabından yayınladı.

Sanatçı, YouTube linkini de paylaştığı şarkısını şu sözlerle duyurdu:

"Epeyce bir aradan sonra, baktım yeni albümün ne zaman biteceği belli değil, bir ara sıcak şarkıyla azıcık gülümseyelim istedim. “Kıra Döke” insanı yormayan hafif bir şarkı. Yüksek sesle, kendi kendine sitemkâr bir söylenme gibi de sanki… Size ne hissettirir bilmem ama içinizi ferahlatmasını çok isterim. Gözlerinizden öperim… Sezen"

Söz ve müziği Sezen Aksu'ya ait olan şarkının düzenlemesini Mustafa Ceceli üstlendi.

 

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.