ABB
Betül AYDIN
Köşe Yazarı
Betül AYDIN
 

Haftalık Burç Yorumları

Köprüden önceki son çıkış...    KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ Bu hafta ilişki hayatınız, evliliğiniz varsa ortaklığınız gündemde. Var olan sorunları çözmek için harekete geçebilirsiniz ancak işlerin karışması çok olası görünüyor. Partnerinizden yaralayıcı sözler duyabilirsiniz ancak geçecek. Yaralar sarılabilir bu hafta.  BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA Tutulmaya yakın oldukça zorlanıyorsunuz sevgili boğalar. Bu hafta psikolojik olarak zorlanabileceğiniz bir hafta. Özellikle iş hayatınızdaki sıkıntılar kendini gösterebilir ancak haftasonuna doğru patronlardan, müdürlerden destek görebilirsiniz. Maddi güzellikler bekleyin.  İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER Bu hafta size bolca flört teklifleri gelebilir ancak bu süreçte gelenlere biraz şüpheyle yaklaşın. Arkadaşlarınızla can sıkıcı durumlar yaşanabilir ancak haftasonuna doğru güzellikler bekleyin. Hoşunuza giden sözler duyabilirsiniz.  YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ  Ailenizle, büyüklerinizle ilgili sorunlar nedeniyle sıkıntılar olabilir. Ancak bu hafta rahatlatıcı etkiler mevcut. Psikolojik olarak rahatlatacak gelişmeler yaşanabilir.  ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN  Başta yakın çevreniz olmak üzere iletişim sorunu yaşama ihtimaliniz var. Ancak haftasonuna doğru gökyüzü çözmeniz için destekliyor. Sosyal medyadan gelen teklifler olabilir. Varolan iletişim sorunu çözülebilir.  BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK  Maddi olarak krizde hissedebilirsiniz ancak bu hafta paranın size gelebileceği bir hafta. İşlerinizi yoluna koyabilir ve para kazanma fırsatı elde edebilirsiniz.  TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ  Partneriniz ile can sıkıcı bir konuşma yapabilirsiniz ancak haftasonuna doğru bunları çözmeniz adına destekler var. Uzaklardan gelen haberler sizleri mutlu edebilir.  AKREP VE YÜKSELEN AKREP  Tutulma öncesi en zorlananlardan biri sizsiniz. Bunun etkisi psikolojik olarak zorlayacaktır sizi. Ancak haftasonuna doğru bir nebze de olsa rahatlık var. Ailenizden destek bulabilirsiniz.  YAY VE YÜKSELEN YAY  Sosyal medyadan aşk itirafları gelebilir. Can sıkıcı bazı durumlar olsa da gökyüzü bu hafta çözme fırsatı da sunuyor. Partnerinizle olan sorunları konuşup çözebilirsiniz. Köprüden önceki son çıkış sizin için.  OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK  Aile içi bazı krizler yaşanabilir ancak geçici. İş hayatınızda yaşayacağını güzel gelişmeler keyfinizi yerine getirecektir. Maddi olarak da destekler bulmanız söz konusu.  KOVA VE YÜKSELEN KOVA  Epeydir sıkılıyorsunuz, bunlar son virajlar. Düze çıkacaksınız. Bu hafta kendinizi ifade etmeniz için güzel bir hafta. Yakın çevre ile ilgili can sıkıcı olaylar olma ihtimali olsa da duyacağınız sözler keyfinizi yerine getirebilir.  BALIK VE YÜKSELEN BALIK  Maddi olarak can sıkıcı durumların içinde olabilirsiniz. Bu hafta ailenizden destek görebilirsiniz. Bu da psikolojik olarak iyi hissettirecektir.
Ekleme Tarihi: 17 Ekim 2022 - Pazartesi

Haftalık Burç Yorumları

Köprüden önceki son çıkış... 

 

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ
Bu hafta ilişki hayatınız, evliliğiniz varsa ortaklığınız gündemde. Var olan sorunları çözmek için harekete geçebilirsiniz ancak işlerin karışması çok olası görünüyor. Partnerinizden yaralayıcı sözler duyabilirsiniz ancak geçecek. Yaralar sarılabilir bu hafta. 

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA
Tutulmaya yakın oldukça zorlanıyorsunuz sevgili boğalar. Bu hafta psikolojik olarak zorlanabileceğiniz bir hafta. Özellikle iş hayatınızdaki sıkıntılar kendini gösterebilir ancak haftasonuna doğru patronlardan, müdürlerden destek görebilirsiniz. Maddi güzellikler bekleyin. 

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER
Bu hafta size bolca flört teklifleri gelebilir ancak bu süreçte gelenlere biraz şüpheyle yaklaşın. Arkadaşlarınızla can sıkıcı durumlar yaşanabilir ancak haftasonuna doğru güzellikler bekleyin. Hoşunuza giden sözler duyabilirsiniz. 

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ 
Ailenizle, büyüklerinizle ilgili sorunlar nedeniyle sıkıntılar olabilir. Ancak bu hafta rahatlatıcı etkiler mevcut. Psikolojik olarak rahatlatacak gelişmeler yaşanabilir. 

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN 
Başta yakın çevreniz olmak üzere iletişim sorunu yaşama ihtimaliniz var. Ancak haftasonuna doğru gökyüzü çözmeniz için destekliyor. Sosyal medyadan gelen teklifler olabilir. Varolan iletişim sorunu çözülebilir. 

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK 
Maddi olarak krizde hissedebilirsiniz ancak bu hafta paranın size gelebileceği bir hafta. İşlerinizi yoluna koyabilir ve para kazanma fırsatı elde edebilirsiniz. 

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ 
Partneriniz ile can sıkıcı bir konuşma yapabilirsiniz ancak haftasonuna doğru bunları çözmeniz adına destekler var. Uzaklardan gelen haberler sizleri mutlu edebilir. 

AKREP VE YÜKSELEN AKREP 
Tutulma öncesi en zorlananlardan biri sizsiniz. Bunun etkisi psikolojik olarak zorlayacaktır sizi. Ancak haftasonuna doğru bir nebze de olsa rahatlık var. Ailenizden destek bulabilirsiniz. 

YAY VE YÜKSELEN YAY 
Sosyal medyadan aşk itirafları gelebilir. Can sıkıcı bazı durumlar olsa da gökyüzü bu hafta çözme fırsatı da sunuyor. Partnerinizle olan sorunları konuşup çözebilirsiniz. Köprüden önceki son çıkış sizin için. 

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK 
Aile içi bazı krizler yaşanabilir ancak geçici. İş hayatınızda yaşayacağını güzel gelişmeler keyfinizi yerine getirecektir. Maddi olarak da destekler bulmanız söz konusu. 

KOVA VE YÜKSELEN KOVA 
Epeydir sıkılıyorsunuz, bunlar son virajlar. Düze çıkacaksınız. Bu hafta kendinizi ifade etmeniz için güzel bir hafta. Yakın çevre ile ilgili can sıkıcı olaylar olma ihtimali olsa da duyacağınız sözler keyfinizi yerine getirebilir. 

BALIK VE YÜKSELEN BALIK 
Maddi olarak can sıkıcı durumların içinde olabilirsiniz. Bu hafta ailenizden destek görebilirsiniz. Bu da psikolojik olarak iyi hissettirecektir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.