ABB
Tuncay ŞAŞ
Köşe Yazarı
Tuncay ŞAŞ
 

MİSK Genel Başkanından 8 Mart Mesajı

8 Mart Dünya Kadınlar günü hasebiyle başta emekçi Türk kadını olmak üzere tüm kadınlarımızın dünya emekçi kadınlar gününü şahsım ve Milliyetçi İşçi Sendikaları Konfederasyonu adına kutlarım. "Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir” diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de altını çizdiği gibi tarihi boyunca kadınına erkeğin olduğu her alanda yer veren ve kadınını her daim baş üstünde gören bir milletimizin emekçi kadınları güçlü Türk kadını !!! Tomris Hatun , Nene hatun , Safiye Ali, Afet İnan,  Sabiha Gökçen ve ismini sayamadığım birçok güçlü Türk kadını birçoğu önder ve gittikleri yolda arkalarında iz bırakmış ve kendilerinden sonra gelen kadınlara umut ve ışık olmuşlardır. Kimi bir milletin makus tarihînin değişmesi noktasında gösterdiği çaba ve emekle takdire şayan ve imrendiren bir başarıya vesile olmuşlardır. Üreten ve üretime katkıda bulunan büyük Türk kadını gelinen noktada ülke ekonomisine sunduğu katkıda göz önünde bulundurularak Türk milletinin %49 unu oluşturan kadın ülkemizde çalışan yüzdesine baktığımızda %26’sı ancak kadındır bu hususta kadınlarımızın ekonomiye üretime ve istihdama katkı sağlayabilmesi adına gerek öğretinim gerekse eğitim alanında atılacak yeni adımlar kadının daha güçlü bir figür olabilmesi adına elzemdir.Bu vesileyle kadın cinayetlerinin son bulmasını,kadınlarımızın iş hayatı ve sosyal hayattaki değerinin bilinmesini temenni ediyor ve 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlar , sağlık , mutluluk ve huzur dolu bir ömür diliyorum. Dik baş tok karın mutlu yarın…
Ekleme Tarihi: 08 Mart 2024 - Cuma

MİSK Genel Başkanından 8 Mart Mesajı

8 Mart Dünya Kadınlar günü hasebiyle başta emekçi Türk kadını olmak üzere tüm kadınlarımızın dünya emekçi kadınlar gününü şahsım ve Milliyetçi İşçi Sendikaları Konfederasyonu adına kutlarım. "Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir” diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de altını çizdiği gibi tarihi boyunca kadınına erkeğin olduğu her alanda yer veren ve kadınını her daim baş üstünde gören bir milletimizin emekçi kadınları güçlü Türk kadını !!! Tomris Hatun , Nene hatun , Safiye Ali, Afet İnan,  Sabiha Gökçen ve ismini sayamadığım birçok güçlü Türk kadını birçoğu önder ve gittikleri yolda arkalarında iz bırakmış ve kendilerinden sonra gelen kadınlara umut ve ışık olmuşlardır. Kimi bir milletin makus tarihînin değişmesi noktasında gösterdiği çaba ve emekle takdire şayan ve imrendiren bir başarıya vesile olmuşlardır. Üreten ve üretime katkıda bulunan büyük Türk kadını gelinen noktada ülke ekonomisine sunduğu katkıda göz önünde bulundurularak Türk milletinin %49 unu oluşturan kadın ülkemizde çalışan yüzdesine baktığımızda %26’sı ancak kadındır bu hususta kadınlarımızın ekonomiye üretime ve istihdama katkı sağlayabilmesi adına gerek öğretinim gerekse eğitim alanında atılacak yeni adımlar kadının daha güçlü bir figür olabilmesi adına elzemdir.Bu vesileyle kadın cinayetlerinin son bulmasını,kadınlarımızın iş hayatı ve sosyal hayattaki değerinin bilinmesini temenni ediyor ve 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlar , sağlık , mutluluk ve huzur dolu bir ömür diliyorum.


Dik baş tok karın mutlu yarın…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.