ANKET

Yenimahalle'de Yol Çöktü Çöp Kamyonu Sıkıştı

ANKARA (Web Sitesi) - Web Sitesi | 10.01.2024 - 11:40, Güncelleme: 10.01.2024 - 11:44
 

Yenimahalle'de Yol Çöktü Çöp Kamyonu Sıkıştı

Ankara'da etkili olan yağış nedeniyle yolun çökmesi sonucu bir çöp kamyonu, açılan çukura düşerek sıkıştı.
 Meteoroloji Genel Müdürlüğü dün Ankara'da şiddetli yağış ve buna bağlı olarak su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklar beklendiğini ifade etmişti. Ankara'da yoğun yağış caddelerin sele dönmesine, yolun çökmesine ve çöp kamyonun çöken yola kalıp askıda kalmasına neden oldu. Ankara'da birkaç gündür etkili olan yoğun yağış ile hayat resmen felç oldu. ( Ankara Haber )    YENİMAHALLEDE ÇÖP KAMYONU GEÇERKEN YOL ÇÖKTÜ Olay Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde meydana geldi.  Şiddetini arttıran ve etkili olan yağmur nedeniyle yoldan çöp kamyonunun geçtiği sırada yol çöktü. Kamyon çöken yolda askıda kaldı. Akşam saatlerinde yaşanan çökme olayı Yenimahalle ilçesi Demetevler Mahallesi 361. Cadde üzerinde meydana geldi. Ankara’da etkili olan yağışın ardından Yenimahalle Belediyesine ait çöp kamyonu çöp toplarken, yolun yama yapılmış kısmı çöktü. Yolun çökmesi ile birlikte çöp kamyonu askıda kaldı. Sağ tekerlekleri havada kalan kamyon Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Yenimahalle Belediyesi ekiplerinin yoğun uğraş ve çalışmaları sonucu vinç yardımı ile kurtarıldı ve çöken yol ile ilgili çalışmalar başladı. ( Tarafsız )       
Ankara'da etkili olan yağış nedeniyle yolun çökmesi sonucu bir çöp kamyonu, açılan çukura düşerek sıkıştı.

 Meteoroloji Genel Müdürlüğü dün Ankara'da şiddetli yağış ve buna bağlı olarak su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklar beklendiğini ifade etmişti. Ankara'da yoğun yağış caddelerin sele dönmesine, yolun çökmesine ve çöp kamyonun çöken yola kalıp askıda kalmasına neden oldu. Ankara'da birkaç gündür etkili olan yoğun yağış ile hayat resmen felç oldu. ( Ankara Haber


 

YENİMAHALLEDE ÇÖP KAMYONU GEÇERKEN YOL ÇÖKTÜ

Olay Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde meydana geldi.  Şiddetini arttıran ve etkili olan yağmur nedeniyle yoldan çöp kamyonunun geçtiği sırada yol çöktü. Kamyon çöken yolda askıda kaldı.

Akşam saatlerinde yaşanan çökme olayı Yenimahalle ilçesi Demetevler Mahallesi 361. Cadde üzerinde meydana geldi. Ankara’da etkili olan yağışın ardından Yenimahalle Belediyesine ait çöp kamyonu çöp toplarken, yolun yama yapılmış kısmı çöktü. Yolun çökmesi ile birlikte çöp kamyonu askıda kaldı. Sağ tekerlekleri havada kalan kamyon Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Yenimahalle Belediyesi ekiplerinin yoğun uğraş ve çalışmaları sonucu vinç yardımı ile kurtarıldı ve çöken yol ile ilgili çalışmalar başladı. ( Tarafsız

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.