ABB

Ankara’da Berber Ücretlerine Zam Geldi

ANKARA (Web Sitesi) - Web Sitesi | 05.01.2024 - 12:11, Güncelleme: 05.01.2024 - 12:11
 

Ankara’da Berber Ücretlerine Zam Geldi

Ankara'da da berber ücretleri için zam kararı alındığı öğrenildi.
Ankara'da erkek kuaförleri ve berberlerin ücretlerine zam geldiği açıklandı. Maliyetleri artan berber esnafı için yeni zam kararı alınırken Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sezayi Kara, " Berber ücretlerine 1 Ocak 2024'ten itibaren yapılan güncellemeden dolayı halkımızdan özür diliyoruz.    Ankara Haber - Günümüz ekonomisinin ağır şartları gereği mecburen ister istemez bu fiyat artışlarını yapmak zorundaydık, yoksa dükkanlarımızı kapatmak zorunda kalırdık. Ankara Berberler Odası olarak üye berber esnafımızın uygulamasına yönelik olarak fiyat tarifesinde yüzde 45 oranında bir artış söz konusu." dedi. Belirlenen yeni ücret tarifelerine göre Ankara'da;  Birinci sınıf berberlerde saç kesim ücreti 310 TL,     İkinci sınıf berberlerde 240 TL,    Üçüncü sınıf berberlerde ise 180 TL oldu. ( Tarafsız ) 
Ankara'da da berber ücretleri için zam kararı alındığı öğrenildi.

Ankara'da erkek kuaförleri ve berberlerin ücretlerine zam geldiği açıklandı. Maliyetleri artan berber esnafı için yeni zam kararı alınırken Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sezayi Kara, " Berber ücretlerine 1 Ocak 2024'ten itibaren yapılan güncellemeden dolayı halkımızdan özür diliyoruz. 
 

Ankara Haber - Günümüz ekonomisinin ağır şartları gereği mecburen ister istemez bu fiyat artışlarını yapmak zorundaydık, yoksa dükkanlarımızı kapatmak zorunda kalırdık. Ankara Berberler Odası olarak üye berber esnafımızın uygulamasına yönelik olarak fiyat tarifesinde yüzde 45 oranında bir artış söz konusu." dedi. Belirlenen yeni ücret tarifelerine göre Ankara'da; 

Birinci sınıf berberlerde saç kesim ücreti 310 TL,    

İkinci sınıf berberlerde 240 TL,   

Üçüncü sınıf berberlerde ise 180 TL oldu. ( Tarafsız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.