ABB

İYİ Parti'den "CHP ile ittifak içinde değiliz" açıklaması

GÜNDEM 09.09.2022 - 12:46, Güncelleme: 09.09.2022 - 12:46
 

İYİ Parti'den "CHP ile ittifak içinde değiliz" açıklaması

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, katıldığı canlı yayında partisinin CHP ile bir ittifak içinde olmadığını belirtti.
CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in katıldığı bir yayında, "Elbette HDP'ye bakanlık verilebilir, her partiye verilebilir" ifadelerinin kullanması ittifak içinde krize sebep olmuştu. CHP ve İYİ Parti cephelerinden gelen açıklamalarda bu krizi daha da büyütmüştü. Son açıklama İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz 'dan geldi. "İttifak içinde değiliz" Partisinin CHP ile ittifak içinde olmadığını söyleyen Poyraz, "Altılı masa olarak tanımladığınız masanın bir tane kuruluş amaç ve tanımı var. Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem." ifadelerini kullandı."CHP ile ortak olmadığınız mı söylüyorsunuz şu an?" sorusuna "Evet" yanıtını verdi.
İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, katıldığı canlı yayında partisinin CHP ile bir ittifak içinde olmadığını belirtti.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in katıldığı bir yayında, "Elbette HDP'ye bakanlık verilebilir, her partiye verilebilir" ifadelerinin kullanması ittifak içinde krize sebep olmuştu. CHP ve İYİ Parti cephelerinden gelen açıklamalarda bu krizi daha da büyütmüştü.

Son açıklama İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz 'dan geldi.

"İttifak içinde değiliz"

Partisinin CHP ile ittifak içinde olmadığını söyleyen Poyraz, "Altılı masa olarak tanımladığınız masanın bir tane kuruluş amaç ve tanımı var.

Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem." ifadelerini kullandı." CHP ile ortak olmadığınız mı söylüyorsunuz şu an?" sorusuna "Evet" yanıtını verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.