ABB

TBMM seçim havasına girdi: Liderlerden partililere "Sahada olun" çağrısı!

GÜNDEM 06.10.2022 - 14:06, Güncelleme: 06.10.2022 - 14:06
 

TBMM seçim havasına girdi: Liderlerden partililere "Sahada olun" çağrısı!

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yeni yasama yılıyla birlikte seçim atmosferine girildi. Cumhur İttifakı ve Milet İttifakı, milletvekillerine yasama çalışmalarını sürdürürken sahadan çekilmeyin talimatı verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise "ilçe ilçe gezerek milletimiz ile kucaklaşacağız" dedi.
Yasama çalışmaları Ankara'dan, seçim çalışmaları sahadan hız kesmeden sürecek. Liderler, milletvekillerine sahada olun uyarısında bulundu.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan teşkilatlara "refah kaybını telafi etme sözümüzü yerine getirdiğimizi anlatın" talimatı verdi. Sondakika Haberi Olarak ; Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan "Sizlerden şu konuda vatandaşlarımızı mutlaka ikna etmenizi istiyorum. Türkiye bir süredir çok ciddi sınamalardan geçmekte midir? Evet, geçmektedir. Bu çözümü sağlayacak tek yürütme temsilcisi biz, tek siyasi parti AK Parti , tek ittifak Cumhur İttifakı mıdır? evet, öyledir." dedi. "HASRET YANGININI BİRLİKTE SÖNDÜRECEĞİZ" MHP seçim çalışmalarını köylere kadar genişletti. Genel Başkan Devlet Bahçeli köy köy dolaşılmasını istedi. Seçim takviminin işlemeye başlamasına kadar TBMM 'de milletin beklenti ve taleplerini birer birer yasalaştırarak hayata geçireceklerini vurgulayan Bahçeli, "Vatanımızın en ücra köşelerine bir kez daha gönül ve sevda seferine çıkıyoruz. Köylerde olacağız, köylülerimizi ziyaret edeceğiz, hasret yangınını birlikte söndüreceğiz" ifadelerini kullandı. "DOKUNULMAYAN İNSANA DOKUNACAĞIZ" CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da teşkilatları uyardı. Gençlik kollarının, kadın kollarının sorumluluğunun günün 24 saati çalışmak olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, "Dokunulmayan insana dokunacağız, uğranılmayan eve uğrayacağız. Onların sorunlarını dinleyeceğiz, nasıl çözeceğimizi de anlatacağız" dedi.
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yeni yasama yılıyla birlikte seçim atmosferine girildi. Cumhur İttifakı ve Milet İttifakı, milletvekillerine yasama çalışmalarını sürdürürken sahadan çekilmeyin talimatı verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise "ilçe ilçe gezerek milletimiz ile kucaklaşacağız" dedi.

Yasama çalışmaları Ankara'dan, seçim çalışmaları sahadan hız kesmeden sürecek. Liderler, milletvekillerine sahada olun uyarısında bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan teşkilatlara "refah kaybını telafi etme sözümüzü yerine getirdiğimizi anlatın" talimatı verdi.

Sondakika Haberi Olarak ;

Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan "Sizlerden şu konuda vatandaşlarımızı mutlaka ikna etmenizi istiyorum. Türkiye bir süredir çok ciddi sınamalardan geçmekte midir? Evet, geçmektedir. Bu çözümü sağlayacak tek yürütme temsilcisi biz, tek siyasi parti AK Parti , tek ittifak Cumhur İttifakı mıdır? evet, öyledir." dedi.

"HASRET YANGININI BİRLİKTE SÖNDÜRECEĞİZ"

MHP seçim çalışmalarını köylere kadar genişletti. Genel Başkan Devlet Bahçeli köy köy dolaşılmasını istedi. Seçim takviminin işlemeye başlamasına kadar  TBMM 'de milletin beklenti ve taleplerini birer birer yasalaştırarak hayata geçireceklerini vurgulayan Bahçeli, "Vatanımızın en ücra köşelerine bir kez daha gönül ve sevda seferine çıkıyoruz. Köylerde olacağız, köylülerimizi ziyaret edeceğiz, hasret yangınını birlikte söndüreceğiz" ifadelerini kullandı.

"DOKUNULMAYAN İNSANA DOKUNACAĞIZ"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da teşkilatları uyardı. Gençlik kollarının, kadın kollarının sorumluluğunun günün 24 saati çalışmak olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, "Dokunulmayan insana dokunacağız, uğranılmayan eve uğrayacağız. Onların sorunlarını dinleyeceğiz, nasıl çözeceğimizi de anlatacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.