ABB

TÜM KARDER 'den Öğretmenler Günü Konseri

ANKARA 15.11.2022 - 10:05, Güncelleme: 15.11.2022 - 10:09
 

TÜM KARDER 'den Öğretmenler Günü Konseri

24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle Tüm KAR-DER Konser düzenliyor.
TÜM KAR-DER Tüm Karadeniz İlleri Konfedarasyonu ve Giresun Kültür ve Turizm ve Yardımlaşma Derneği 1.Kuruluş Yıl Dönümünde, 24 Kasım Öğretmenler Gününe Özel Konser duzenleyecektir. TÜM KAR-DER  Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mehmet PEHLEVAN ;  18 Kasım Cuma günü Derneğimizin 1.Kuruluş Yil Dönümü münasebetiyle Öğretmenlere Özel konser düzenleneceğini söyledi. 18 Kasim Cuma Günü Saat 18.30 'da  Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezinde Türk Halk Müziği sanatçılarının katılımıyla Konser verilecektir.Konserimize tüm halkımız ve Öğretmenlerimiz  davetlidir dedi.
24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle Tüm KAR-DER Konser düzenliyor.

TÜM KAR-DER Tüm Karadeniz İlleri Konfedarasyonu ve Giresun Kültür ve Turizm ve Yardımlaşma Derneği 1.Kuruluş Yıl Dönümünde, 24 Kasım Öğretmenler Gününe Özel Konser duzenleyecektir.

TÜM KAR-DER  Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mehmet PEHLEVAN ;  18 Kasım Cuma günü Derneğimizin 1.Kuruluş Yil Dönümü münasebetiyle Öğretmenlere Özel konser düzenleneceğini söyledi. 18 Kasim Cuma Günü Saat 18.30 'da  Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezinde Türk Halk Müziği sanatçılarının katılımıyla Konser verilecektir.Konserimize tüm halkımız ve Öğretmenlerimiz  davetlidir dedi.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.