ABB

ATMAYIN CAYED'İ ARAYIN

ANKARA 18.07.2023 - 11:44, Güncelleme: 18.07.2023 - 12:07
 

ATMAYIN CAYED'İ ARAYIN

Kullanılmayan eşyaları atmayın, arayın.. Bazı kişiler evlerindeki eski eşyaları birilerine vermek veya farklı değerlendirmek yerine direkt dışarı atma yolunu tercih ediyor.
Çankaya Belediyesi sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Sokağa atılan eski ev eşyalarının fotoğraflarının olduğu paylaşımda, "Biz yine toplarız, temizleriz ama kullanılabilir durumda olan eşyalarınızı atmak yerine ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak istemez misininiz? Ankara - Çankaya Yardımlaşma ve Ekonomik Dayanışma Derneği (ÇAYED) ile iletişime geçebilirsiniz. (0312) 474 00 10" notu yer aldı. Tarafsız Haber -  Çankaya Belediyesi ,eski eşyanın başka biri için ihtiyaç olmasını isteyen vatandaşların , atmayıp ÇAYED'i arayabileceklerini belirtti. 
Kullanılmayan eşyaları atmayın, arayın.. Bazı kişiler evlerindeki eski eşyaları birilerine vermek veya farklı değerlendirmek yerine direkt dışarı atma yolunu tercih ediyor.

Çankaya Belediyesi sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Sokağa atılan eski ev eşyalarının fotoğraflarının olduğu paylaşımda, "Biz yine toplarız, temizleriz ama kullanılabilir durumda olan eşyalarınızı atmak yerine ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak istemez misininiz?

Ankara - Çankaya Yardımlaşma ve Ekonomik Dayanışma Derneği (ÇAYED) ile iletişime geçebilirsiniz. (0312) 474 00 10" notu yer aldı.

Tarafsız Haber -  Çankaya Belediyesi ,eski eşyanın başka biri için ihtiyaç olmasını isteyen vatandaşların , atmayıp ÇAYED'i arayabileceklerini belirtti. 

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.