ABB

Mansur Yavaş Belediye Personeline Yüzde 70 Zam Yaptı

GÜNDEM 12.01.2024 - 17:50, Güncelleme: 12.01.2024 - 17:56
 

Mansur Yavaş Belediye Personeline Yüzde 70 Zam Yaptı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, belediye personeline 'şimdilik' diyerek yüzde 70 zam yapıldığını açıkladı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş bugün gerçekleşen ‘5 Farklı İş Kolunda Faaliyet Gösteren Sendikalar İle Ek Protokol İmza Töreni’ne katıldı. Törende açıklamalarda bulunan Yavaş'tan bir müjde de belediye personelinin maaş zam oranlarına yönelik geldi. ( Ankara Haber )  PERSONELİNİ ENFLASYONA EZDİRMİYOR  Başkan Yavaş açıklamasında, ABB personelini enflasyona karşı ezdirmemek için çalıştıklarını belirterek, pandemide, selde, depremde, afette, en kötü günlerde özveriyle çalışan ve dayanışma içerisinde olan mesai arkadaşlarının yanında olacağını söyledi.  Seçim sürecinde ABB personeline yönelik çeşitli iftiraların ortaya atıldığını da ifade eden Başkan Yavaş, "İftiralarla seçim kampanyası yönetenler 'su sayaçlarını PKK’lılar okuyacak' demişlerdi. Bugün tüm Türkiye şahittir ki sayaçları okuyan da, faturaları getiren de Ankara’nın tertemiz vatan evlatlarıdır." dedi.  ‘’DEVLET KURUMU ÇALIŞANI KİMLİĞİ GETİRDİK'' Belediye personelinin zorla mitinglere götürülüp, futbol kulübü için tezahürat ezberletildiğini de dile getiren Mansur Yavaş seçildikten sonra bütün ABB personelinin devlet kurumu çalışanı olarak kimlik kazanmasını sağladıklarını da altını çizdi.  YAVAŞ'TAN ZAM MÜJDESİ  Mansur Yavaş dan bir müjde de belediye personelinin maaş zamlarına yönelik oldu. Toplantı ardından yaptığı açıklamada Başkan Yavaş, belediye personelini enflasyon karşısında ezdirmemek için çalıştıklarını ve bu kapsamda personelin maaşlarına yüzde 70 oranında zam yapıldığını açıkladı. ( Tarafsız )
Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, belediye personeline 'şimdilik' diyerek yüzde 70 zam yapıldığını açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş bugün gerçekleşen ‘5 Farklı İş Kolunda Faaliyet Gösteren Sendikalar İle Ek Protokol İmza Töreni’ne katıldı. Törende açıklamalarda bulunan Yavaş'tan bir müjde de belediye personelinin maaş zam oranlarına yönelik geldi. ( Ankara Haber

PERSONELİNİ ENFLASYONA EZDİRMİYOR 

Başkan Yavaş açıklamasında, ABB personelini enflasyona karşı ezdirmemek için çalıştıklarını belirterek, pandemide, selde, depremde, afette, en kötü günlerde özveriyle çalışan ve dayanışma içerisinde olan mesai arkadaşlarının yanında olacağını söyledi. 

Seçim sürecinde ABB personeline yönelik çeşitli iftiraların ortaya atıldığını da ifade eden Başkan Yavaş, "İftiralarla seçim kampanyası yönetenler 'su sayaçlarını PKK’lılar okuyacak' demişlerdi. Bugün tüm Türkiye şahittir ki sayaçları okuyan da, faturaları getiren de Ankara’nın tertemiz vatan evlatlarıdır." dedi. 

‘’DEVLET KURUMU ÇALIŞANI KİMLİĞİ GETİRDİK''

Belediye personelinin zorla mitinglere götürülüp, futbol kulübü için tezahürat ezberletildiğini de dile getiren Mansur Yavaş seçildikten sonra bütün ABB personelinin devlet kurumu çalışanı olarak kimlik kazanmasını sağladıklarını da altını çizdi. 

YAVAŞ'TAN ZAM MÜJDESİ 

Mansur Yavaş dan bir müjde de belediye personelinin maaş zamlarına yönelik oldu. Toplantı ardından yaptığı açıklamada Başkan Yavaş, belediye personelini enflasyon karşısında ezdirmemek için çalıştıklarını ve bu kapsamda personelin maaşlarına yüzde 70 oranında zam yapıldığını açıkladı. ( Tarafsız )

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.