ABB

Bahçeli'den Canan Kaftancıoğlu açıklaması:

GÜNDEM (Web Sitesi) - Web Sitesi | 17.05.2022 - 11:37, Güncelleme: 17.05.2022 - 11:37
 

Bahçeli'den Canan Kaftancıoğlu açıklaması:

Nihayet Türk yargısı hükmünü vermiş ve konu kapanmıştır
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yargıtay'ın CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkındaki hapis cezasını onamasına ilişkin olarak, " Nihayet Türk yargısı hükmünü vermiş ve konu kapanmıştır" dedi.   Bahçeli, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliği sürecine ilişkin olarak, "Ukrayna savaşı bitmeden, ateşkes temin edilmeden, NATO'ya üye katılımı insanlığı yeni bir ateşe sürükleyecektir." görüşünü savundu.  Bahçeli, hedef aldığı Aynur Doğan için "sanatçı müsveddesi" ifadesini kullandı.  Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli'nin konuşmasından başlıklar şöyle:  "Siyaset ve ekonomide zorlu şartlara rağmen ülkemiz dev bir şantiye görüntüsündedir.  İnanıyorum ki pazarda, markette ve diğer alanlarda insanımızın refahını ve geçim standartlarını olumsuz etkileyen fiyat artışlarının da önüne geçilecek. Enflasyon canavarının başı mutlaka ezilecektir. Niyet hayır olduğundan akıbetin de hayır olacağına güvenmek lazımdır. 14 Mayıs 2022 cumartesi günü tarihe bir güne, muazzam bir yatırımın açılışına milletçe şahit olduk. Deniz dolgusuyla inşa edilen havalimanının hizmete girmesinden gurur duyduk. Siyasi ve fikri görüş ayrılıkları ortak milli ve manevi değerlerde kenetlenmenin önünde engel teşkil etmemelidir. Siyaset yapıyor olmanın bir ahlakı olmalıdır. Sevincimiz aynı değilse sorarım size acımız nasıl aynı olacaktır.  
Nihayet Türk yargısı hükmünü vermiş ve konu kapanmıştır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yargıtay'ın CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkındaki hapis cezasını onamasına ilişkin olarak, " Nihayet Türk yargısı hükmünü vermiş ve konu kapanmıştır" dedi.

 

Bahçeli, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliği sürecine ilişkin olarak, "Ukrayna savaşı bitmeden, ateşkes temin edilmeden, NATO'ya üye katılımı insanlığı yeni bir ateşe sürükleyecektir." görüşünü savundu. 
Bahçeli, hedef aldığı Aynur Doğan için "sanatçı müsveddesi" ifadesini kullandı.  Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli'nin konuşmasından başlıklar şöyle: 
"Siyaset ve ekonomide zorlu şartlara rağmen ülkemiz dev bir şantiye görüntüsündedir.  İnanıyorum ki pazarda, markette ve diğer alanlarda insanımızın refahını ve geçim standartlarını olumsuz etkileyen fiyat artışlarının da önüne geçilecek. Enflasyon canavarının başı mutlaka ezilecektir.
Niyet hayır olduğundan akıbetin de hayır olacağına güvenmek lazımdır. 14 Mayıs 2022 cumartesi günü tarihe bir güne, muazzam bir yatırımın açılışına milletçe şahit olduk. Deniz dolgusuyla inşa edilen havalimanının hizmete girmesinden gurur duyduk.
Siyasi ve fikri görüş ayrılıkları ortak milli ve manevi değerlerde kenetlenmenin önünde engel teşkil etmemelidir. Siyaset yapıyor olmanın bir ahlakı olmalıdır.
Sevincimiz aynı değilse sorarım size acımız nasıl aynı olacaktır.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.