ABB

Başkan Fethi Yaşar'ın Anıtkabir Ziyareti

ANKARA (Web Sitesi) - Web Sitesi | 18.05.2022 - 11:00, Güncelleme: 18.05.2022 - 11:20
 

Başkan Fethi Yaşar'ın Anıtkabir Ziyareti

Fethi Yaşar Belediye sporcularıyla Anıtkabiri Ziyaret etti
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar  Yenimahalle Belediye Spor Kulübü Sporcuları ve Yenimahallenin Gençleriyle Birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti.   Fethi Yaşar 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı programlarım kapsamında belediye sporcuları ve Yenimahallenin gençleriyle birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti.     Fethi Yaşar ;  "Bütün ümidim gençliktedir." diyen Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhu şad olsun.  
Fethi Yaşar Belediye sporcularıyla Anıtkabiri Ziyaret etti

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar  Yenimahalle Belediye Spor Kulübü Sporcuları ve Yenimahallenin Gençleriyle Birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti.

 

Fethi Yaşar 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı programlarım kapsamında belediye sporcuları ve Yenimahallenin gençleriyle birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti.
 
 

Fethi Yaşar ;  "Bütün ümidim gençliktedir." diyen Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhu şad olsun.

 

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.