ABB

ABB Sel Mağdurlarının Yanında!

ANKARA 17.06.2022 - 13:20, Güncelleme: 19.06.2022 - 15:12
 

ABB Sel Mağdurlarının Yanında!

Ankara Büyükşehir Belediyesi sel mağduru olan vatandaşlarının yaraları sarmak için afet yaşanan bölgelerde çalışmalarını sürdürüyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz günlerde yaşanan sel felaketinin ardından ivedilikle vatandaşların yaralarını sarmak amacıyla harekete geçerken birçok vatandaşın yaralarına merhem oluyor.  ( TARAFSIZ HABER ) ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın talimatları doğrusunda harekete geçen belediye personeli vatandaşların bir çok ihtiyacında yanında olurken tüm imkanlarını vatandaşa hizmet için seferber ediyorlar. Bir çok çalışmanın ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı vatandaşların evlerinde oluşan hasarlardan sonra tamirat hizmetinden temizlik hizmetine kadar tüm imkanları ile vatandaşa destek olurken  sosyal hizmet dairesi koordinatörü Oğuz Kaan FAKILI, Ahmet ENGÜR başta olmak üzere Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı personeli ve koordinatörleri yoğun bir tempoyla çalışarak sel bölgesinde ki vatandaşların yaralaranı saramaya devam ediyorlar. Yapılan bu çalışmalar ve diğer belediye çalışmaları hız kaybetmeden devam ediyor. 
Ankara Büyükşehir Belediyesi sel mağduru olan vatandaşlarının yaraları sarmak için afet yaşanan bölgelerde çalışmalarını sürdürüyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz günlerde yaşanan sel felaketinin ardından ivedilikle vatandaşların yaralarını sarmak amacıyla harekete geçerken birçok vatandaşın yaralarına merhem oluyor. 

( TARAFSIZ HABER ) ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın talimatları doğrusunda harekete geçen belediye personeli vatandaşların bir çok ihtiyacında yanında olurken tüm imkanlarını vatandaşa hizmet için seferber ediyorlar. Bir çok çalışmanın ardından  Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı vatandaşların evlerinde oluşan hasarlardan sonra tamirat hizmetinden temizlik hizmetine kadar tüm imkanları ile vatandaşa destek olurken  sosyal hizmet dairesi koordinatörü Oğuz Kaan FAKILI, Ahmet ENGÜR başta olmak üzere Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı personeli ve koordinatörleri yoğun bir tempoyla çalışarak sel bölgesinde ki vatandaşların yaralaranı saramaya devam ediyorlar. Yapılan bu çalışmalar ve diğer belediye çalışmaları hız kaybetmeden devam ediyor. 








Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.