ABB
Gamze ARSLAN
Köşe Yazarı
Gamze ARSLAN
 

Aşmamız Gereken Konular Var !

Gerçeği kalbin hissettiği halde aklının çeldirici yorumlarına denk geldin mi?  Gerçeği bildiğin halde yola devam ettiğin anlar oldu mu? Daha sonra içinin müsaade etmediği sana engel olmaya çalışılıyormuş gibi bazı aksiliklere tanıklık gösterdin mı?Artık kaçmaman gerektiğini bu düşüncelerde yüzmek için adım atman gerektiğini anladın mı? Eğer sende öyle hissediyorsan ‘’Yüzleşme’’ Zamanın gelmiş demektir. Hoş geldin… Kendinden kaçtığın her an kendine ve yaşama büyük haksızlık. Senin için yüzleşme soruları hazırladım yazının sonunda okuyabileceksin ama ondan önce bu farkındalığa sahip olduktan sonra ne kadar hafiflediğini hayata karşı bakış açının değişeceğini kendini psikolojik esir hale getirdiğinin farkına varacaksın. İkili ilişkilerde de bu problemi yaşıyoruz karşımızdaki kırılmaması için içimize atıyor vermemiz gereken tepkileri veremiyoruz sonra zihinsel kavgalar başlıyor kendimizle aramız bozuluyor yine kendimize yaptığımız büyük haksızlıklardan biri yaşamda en çokta kendimizle aramızı düzeltmeli kendimizi hoşnut etmeli kendimiz kırmamak için davranışlar göstermeliyi. Kademe kademe kendimiz için bir şeyler yapmak o kadar iyi hissettiriyor ki… Yaşamadan yüzleşmeden anlayamayız. Öneriler 1) Duygularını düşüncelerini içine atan ve anında tepki vermeyen biriysen varsa hissettiklerini kağıdadökebilirsin.   2)Kendinle konuşabilirsin bu çok iyi gelecek… 3)Enerjini nereden alıyorsun dışarıdan mı kendinden mi? 4) Şuan kendini kötü hissettiren şey nedir ve neden kötü hissettiriyor? Neyi tetikliyor ve  değiştirebileceğin bir şey mi? 5)Kendine güveniyor musun? Güvendiğin şeyler nedir? Güvenmediğin şeyler nedir? Nasıl değiştirebilirsin?   Minik Not; Yüzleşmekten korkan insanların manipülasyonlarına gelmeyin uyanık olun önce siz kendinizle yüzleşin ve DAİMA KENDİNİZDEN EMİN OLUN !   Gamze ARSLAN Yaşam Koçu
Ekleme Tarihi: 09 Şubat 2024 - Cuma

Aşmamız Gereken Konular Var !

Gerçeği kalbin hissettiği halde aklının çeldirici yorumlarına denk geldin mi? 

Gerçeği bildiğin halde yola devam ettiğin anlar oldu mu?

Daha sonra içinin müsaade etmediği sana engel olmaya çalışılıyormuş gibi bazı aksiliklere tanıklık gösterdin mı?Artık kaçmaman gerektiğini bu düşüncelerde yüzmek için adım atman gerektiğini anladın mı?

Eğer sende öyle hissediyorsan ‘’Yüzleşme’’ Zamanın gelmiş demektir.

Hoş geldin…

Kendinden kaçtığın her an kendine ve yaşama büyük haksızlık. Senin için yüzleşme soruları hazırladım yazının sonunda okuyabileceksin ama ondan önce bu farkındalığa sahip olduktan sonra ne kadar hafiflediğini hayata karşı bakış açının değişeceğini kendini psikolojik esir hale getirdiğinin farkına varacaksın.

İkili ilişkilerde de bu problemi yaşıyoruz karşımızdaki kırılmaması için içimize atıyor vermemiz gereken tepkileri veremiyoruz sonra zihinsel kavgalar başlıyor kendimizle aramız bozuluyor yine kendimize yaptığımız büyük haksızlıklardan biri yaşamda en çokta kendimizle aramızı düzeltmeli kendimizi hoşnut etmeli kendimiz kırmamak için davranışlar göstermeliyi. Kademe kademe kendimiz için bir şeyler yapmak o kadar iyi hissettiriyor ki… Yaşamadan yüzleşmeden anlayamayız.

Öneriler

1) Duygularını düşüncelerini içine atan ve anında tepki vermeyen biriysen varsa hissettiklerini kağıdadökebilirsin.

 

2)Kendinle konuşabilirsin bu çok iyi gelecek…

3)Enerjini nereden alıyorsun dışarıdan mı kendinden mi?

4) Şuan kendini kötü hissettiren şey nedir ve neden kötü hissettiriyor? Neyi tetikliyor ve  değiştirebileceğin bir şey mi?

5)Kendine güveniyor musun? Güvendiğin şeyler nedir? Güvenmediğin şeyler nedir? Nasıl değiştirebilirsin?

 

Minik Not; Yüzleşmekten korkan insanların manipülasyonlarına gelmeyin uyanık olun önce siz kendinizle yüzleşin ve DAİMA KENDİNİZDEN EMİN OLUN !

 

Gamze ARSLAN
Yaşam Koçu

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.