ABB
Gamze ARSLAN
Köşe Yazarı
Gamze ARSLAN
 

ELEŞTİRMEKTEN VAZGEÇ! ÖZ SAYGI

Ah bu öz benlik, öz saygı yok mu bu olmadığında nasıl yargıçbir yaklaşım sağlıyoruz. Bu bir farkındalık yazısıdır. Hiç kimse kimseyi beğenmiyor, ya fazlasıyla eleştiriyor ya da ağız dolusu kötü sözler sarf ediyoruz. Ya da kendimizi gibi olmalarını istiyoruz sanki bizler çok doğru mükemmel insanlarmış gibi içten içe kendimizi beğenmiyor ve düzeltmek istiyor olabilir miyiz?Eleştirdiklerimiz biz olabilir miyiz? Kendimizi gerçekten sevsek kabul etsek her halimizi onaylasak başkasına karşı bu kadar acımasız olabilir miydik? Hep dikkatini çektiğim konu ;Kendini her halinle kabul et,buyur et kendi iç alemine… Öz saygı tam olarak bu demektir.   Kendi değerini bil Sen biriciksin Kendini onurlanır Kendine saygı duy ( Bakış açına,yaşamşekline,konuştuklarınaa,hatalarına,şımarıklığına,çocukluğuna) KABUL ET ! Sonra da kendini hayata buyur et.   Öz Saygı Duymanı Arttıracak Tüyolar  Kendini tanı Kabul et Kendinle uzlaş-arkadaş ol-kendinle konuş-kendinle aktivite yap-kendinle sosyalleş İyi hisset Olumlu konuş,pozitif bak Kıyas yapma    Gamze ARSLAN Yaşam Koçu
Ekleme Tarihi: 19 Mart 2024 - Salı

ELEŞTİRMEKTEN VAZGEÇ! ÖZ SAYGI

Ah bu öz benlik, öz saygı yok mu bu olmadığında nasıl yargıçbir yaklaşım sağlıyoruz. Bu bir farkındalık yazısıdır.

Hiç kimse kimseyi beğenmiyor, ya fazlasıyla eleştiriyor ya da ağız dolusu kötü sözler sarf ediyoruz.

Ya da kendimizi gibi olmalarını istiyoruz sanki bizler çok doğru mükemmel insanlarmış gibi içten içe kendimizi beğenmiyor ve düzeltmek istiyor olabilir miyiz?Eleştirdiklerimiz biz olabilir miyiz? Kendimizi gerçekten sevsek kabul etsek her halimizi onaylasak başkasına karşı bu kadar acımasız olabilir miydik? Hep dikkatini çektiğim konu ;Kendini her halinle kabul et,buyur et kendi iç alemine… Öz saygı tam olarak bu demektir.

 

Kendi değerini bil

Sen biriciksin

Kendini onurlanır

Kendine saygı duy ( Bakış açına,yaşamşekline,konuştuklarınaa,hatalarına,şımarıklığına,çocukluğuna) KABUL ET !

Sonra da kendini hayata buyur et.

 

Öz Saygı Duymanı Arttıracak Tüyolar 

Kendini tanı

Kabul et

Kendinle uzlaş-arkadaş ol-kendinle konuş-kendinle aktivite yap-kendinle sosyalleş

İyi hisset

Olumlu konuş,pozitif bak

Kıyas yapma 

 

Gamze ARSLAN
Yaşam Koçu

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.