ABB
Oğuz GÜNEŞ
Köşe Yazarı
Oğuz GÜNEŞ
 

ALDATAN SOYTARILAR

Cemil Meriç'in deyimiyle:  “Aydınların aydınlatamadığı halkı soytarılar aldatır.” Sözlerime üstad Cemil Meriç'le başladım... Ülkemiz her yüzyılda çok ağır süreçlerden geçti, geçiyor. Dün bu ülkenin çocuklarının huzuruna gözdiken odaklar, bugün de aynı düşüncelerinden vazgeçmediler, VAZGEÇMEYECEKLER! Peki iktidarı-muhalefeti MİLLET olarak biz ne yapıyoruz? Tarih tekerrürden ibarettir. Dün hırsızlık, talan, yolsuzluk vardı; Bugün de aynısı var. Dün bu milletin çocuklarına zulüm vardı; Bugün de  aynısı var. Dün hukuksuzluk, adaletsizlik vardı; Bugün de aynısı var. Dün açlık, sefalet vardı; Bugün de aynısı var. Peki tarihi nasıl değiştirebiliriz? Önümüzde değişim için bir süreç başladı. Haziran ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı Seçimi, hakim paradigmaları değiştirmek için önemlidir. Peki aydınlar ne yapıyor?  MİLLET olarak tarihi değiştirmek için "altılı masa" adı altında bir konsensüs oluşturduk. Şöyle ifade edeyim ki anlaşılsın: Seçime çok az bir süre kaldı ve bu süreci yönetecek bir LİDER aday çıkarılamadı!  Bu nokta tüm Milletimizi ilgilendirir.  Sürecin önünü kapatmaya çalışan her kim  veya kimler ise; tarih ve millet affetmeyecek! Sayın Gültekin Uysal ve Sayın Meral Akşener dışında halkını aydınlatmaya çalışan, soytarıları durdurmaya çalışan başka bir irade göremiyorum.  Ne güzel ifade etmiş Pir Sultan Abdal:" Ne mutlu; eğri zamanda, doğru yerde durabilene."
Ekleme Tarihi: 25 Aralık 2022 - Pazar

ALDATAN SOYTARILAR

Cemil Meriç'in deyimiyle:  “Aydınların aydınlatamadığı halkı soytarılar aldatır.”
Sözlerime üstad Cemil Meriç'le başladım...
Ülkemiz her yüzyılda çok ağır süreçlerden geçti, geçiyor. Dün bu ülkenin çocuklarının huzuruna gözdiken odaklar, bugün de aynı düşüncelerinden vazgeçmediler, VAZGEÇMEYECEKLER!


Peki iktidarı-muhalefeti MİLLET olarak biz ne yapıyoruz?
Tarih tekerrürden ibarettir.
Dün hırsızlık, talan, yolsuzluk vardı;
Bugün de aynısı var.
Dün bu milletin çocuklarına zulüm vardı;
Bugün de  aynısı var.
Dün hukuksuzluk, adaletsizlik vardı;
Bugün de aynısı var.
Dün açlık, sefalet vardı;
Bugün de aynısı var.
Peki tarihi nasıl değiştirebiliriz?


Önümüzde değişim için bir süreç başladı. Haziran ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı Seçimi, hakim paradigmaları değiştirmek için önemlidir.
Peki aydınlar ne yapıyor? 
MİLLET olarak tarihi değiştirmek için "altılı masa" adı altında bir konsensüs oluşturduk. Şöyle ifade edeyim ki anlaşılsın: Seçime çok az bir süre kaldı ve bu süreci yönetecek bir LİDER aday çıkarılamadı! 


Bu nokta tüm Milletimizi ilgilendirir. 
Sürecin önünü kapatmaya çalışan her kim  veya kimler ise; tarih ve millet affetmeyecek!
Sayın Gültekin Uysal ve Sayın Meral Akşener dışında halkını aydınlatmaya çalışan, soytarıları durdurmaya çalışan başka bir irade göremiyorum. 


Ne güzel ifade etmiş Pir Sultan Abdal:" Ne mutlu; eğri zamanda, doğru yerde durabilene."

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (1)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Herşey İYİ olacak
(25.12.2022 17:31 - #219)
güzel özetlediniz teşekkürler
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)