ABB
Oğuz GÜNEŞ
Köşe Yazarı
Oğuz GÜNEŞ
 

ŞUURSUZLUK

Jean-Jacques Rousseau, TOPLUM SÖZLEŞMESİNDE: "İyi yönetilen bir devlette cezalar azdır. Bunun nedeni bağışlamaların çokluğu değil, suçluların azlığıdır: Çökmekte olan bir devlette suçların çokluğu cezasız kalmalarına yol açar." diyor... Geçtiğimiz gün İstanbul'da bir işletmeyi basıp 2 kişiyi öldürdüler. Türkiye'nin her yerinde benzer durumlar var.  Her taraftan çürüyoruz. Bir diğer taraftan çürümüş olan, bugünkü haliyle, davranış ve düşünce kalıplarıyla, muhalefet.   İktidarı beğenmiyorum fakat muhalefet iktidardan da beter. Kazdağları'nın Manavgat'ın yaraları iyileşmeden Akbelen'i de talan ettiler... Kimse engelleyemiyor işte bu ŞUURSUZLUKLARI! Emekli ise yüzbinlerce lira maaş alanların insafına bırakılmış. 7500 lira maaş alan emekliyi, 200 bin lira maaş alanların anlamasını bekliyoruz. Hiçbir hukuk sistemi devletin soyulmasına izin vermez! Fakat bizde hukukun bizzatihi kendisi devletin soyulmasının önünü açmıştır. Hangi konuya noktayı bassam ŞUURSUZLUK var! Çözüm için "BİZ MECLİS'TE HAZIRIZ YA SİZ?" diyen çürümüş muhalefet mensupları var.  Türkiye TABELA PARTİLERİNDEN acilen kurtulmalıdır.   Türkiye Cumhuriyeti Devletinde AK Parti sorunu öncelik değildir!  Öncelikle Muhalif Partiler krizi vardır! Bu kriz alternatif iktidar partisinin ortaya çıkışını engellemektedir.  Komplo teorisi üretmiyorum. Sorunun tesbitini ve reçetesini sunuyorum.  İNANIYORUM Kİ AYDINLIK GELECEK YAKINDIR.
Ekleme Tarihi: 01 Ağustos 2023 - Salı

ŞUURSUZLUK

Jean-Jacques Rousseau, TOPLUM SÖZLEŞMESİNDE: "İyi yönetilen bir devlette cezalar azdır. Bunun nedeni bağışlamaların çokluğu değil, suçluların azlığıdır: Çökmekte olan bir devlette suçların çokluğu cezasız kalmalarına yol açar." diyor...
Geçtiğimiz gün İstanbul'da bir işletmeyi basıp 2 kişiyi öldürdüler. Türkiye'nin her yerinde benzer durumlar var. 


Her taraftan çürüyoruz.
Bir diğer taraftan çürümüş olan, bugünkü haliyle, davranış ve düşünce kalıplarıyla, muhalefet.  
İktidarı beğenmiyorum fakat muhalefet iktidardan da beter.
Kazdağları'nın Manavgat'ın yaraları iyileşmeden Akbelen'i de talan ettiler...
Kimse engelleyemiyor işte bu ŞUURSUZLUKLARI!


Emekli ise yüzbinlerce lira maaş alanların insafına bırakılmış. 7500 lira maaş alan emekliyi, 200 bin lira maaş alanların anlamasını bekliyoruz.
Hiçbir hukuk sistemi devletin soyulmasına izin vermez! Fakat bizde hukukun bizzatihi kendisi devletin soyulmasının önünü açmıştır.
Hangi konuya noktayı bassam ŞUURSUZLUK var!


Çözüm için "BİZ MECLİS'TE HAZIRIZ YA SİZ?" diyen çürümüş muhalefet mensupları var. 
Türkiye TABELA PARTİLERİNDEN acilen kurtulmalıdır.  
Türkiye Cumhuriyeti Devletinde AK Parti sorunu öncelik değildir! 


Öncelikle Muhalif Partiler krizi vardır! Bu kriz alternatif iktidar partisinin ortaya çıkışını engellemektedir. 
Komplo teorisi üretmiyorum. Sorunun tesbitini ve reçetesini sunuyorum. 
İNANIYORUM Kİ AYDINLIK GELECEK YAKINDIR.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.