ABB

Yenimahalle’de iftar bereketi Ata Mahallesi’ne taşındı

ANKARA 25.03.2024 - 11:49, Güncelleme: 25.03.2024 - 12:01
 

Yenimahalle’de iftar bereketi Ata Mahallesi’ne taşındı

Yenimahalle Belediyesi, Ramazan’ın 14’üncü gününde Ata Mahallesi sakinlerini iftar sofrasında buluşturdu.
Yenimahalle’nin farklı noktalarında düzenlediği iftar programlarıyla,11 ayın sultanı Ramazan Ayı boyunca vatandaşları bir araya getiren Yenimahalle Belediyesi, Ramazan’ın 14’üncü gününde Ata Mahallesi sakinlerini iftar sofrasında buluşturdu. Ankara Haber - Ata Mahallesi Pazaryeri’nde gerçekleşen iftar programında, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Gökay Yıldırım, Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcıları Yaşar Neslihanoğlu, Erhan Aras ve belediye meclis üyeleri de vatandaşlarla oruç açtı. Aynı sofrada buluşmak büyük mutluluk Kur’an tilaveti ve dualar ile başlayan programda, Ramazan Ayı’nın bereket, barış ve huzur ayı olduğunu dile getiren Başkan Yaşar, “Mübarek Ramazan Ayı’nın bereketini binlerce vatandaşımızı aynı sofrada buluşturarak yaşıyoruz. Sizlerle aynı sofrada, aynı yemeği paylaşmak bizler için büyük mutluluk. Ramazan’ın sonu bayram, hepinizin şimdiden bayramını kutluyor, tuttuğunuz oruçların, yaptığınız ibadetlerin Allah katında kabul olmasınıdiliyorum” dedi. Ata Mahallesi, Ankara’nın gözde semtlerinden biri oldu Ata Mahallesi’nin Ankara’nın gözde semtlerinden biri haline geldiğine de değinen Yaşar, “2009’da Belediye Başkanı seçildikten sonra Ata Mahallesi’ni ziyaret ettim ve durum içler acısıydı. Doğru dürüst yol yok, her yer çamurdan geçilmiyor, kaldırım yok, yeşil alan yok. O günlerden bugünlere geldik. Ata Mahallemiz şimdi Ankara'nın en gözde semtlerinden biri oldu. Yollarıyla, yeşil alanlarıyla, sosyal tesisleriyle, spor tesisleriyle, eğitim alanlarıyla eksiği olmayan bir mahalle artık” diye konuştu.
Yenimahalle Belediyesi, Ramazan’ın 14’üncü gününde Ata Mahallesi sakinlerini iftar sofrasında buluşturdu.

Yenimahalle’nin farklı noktalarında düzenlediği iftar programlarıyla,11 ayın sultanı Ramazan Ayı boyunca vatandaşları bir araya getiren Yenimahalle Belediyesi, Ramazan’ın 14’üncü gününde Ata Mahallesi sakinlerini iftar sofrasında buluşturdu.

Ankara Haber - Ata Mahallesi Pazaryeri’nde gerçekleşen iftar programında, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Gökay Yıldırım, Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcıları Yaşar Neslihanoğlu, Erhan Aras ve belediye meclis üyeleri de vatandaşlarla oruç açtı.

Aynı sofrada buluşmak büyük mutluluk

Kur’an tilaveti ve dualar ile başlayan programda, Ramazan Ayı’nın bereket, barış ve huzur ayı olduğunu dile getiren Başkan Yaşar, “Mübarek Ramazan Ayı’nın bereketini binlerce vatandaşımızı aynı sofrada buluşturarak yaşıyoruz. Sizlerle aynı sofrada, aynı yemeği paylaşmak bizler için büyük mutluluk. Ramazan’ın sonu bayram, hepinizin şimdiden bayramını kutluyor, tuttuğunuz oruçların, yaptığınız ibadetlerin Allah katında kabul olmasınıdiliyorum” dedi.

Ata Mahallesi, Ankara’nın gözde semtlerinden biri oldu

Ata Mahallesi’nin Ankara’nın gözde semtlerinden biri haline geldiğine de değinen Yaşar, “2009’da Belediye Başkanı seçildikten sonra Ata Mahallesi’ni ziyaret ettim ve durum içler acısıydı. Doğru dürüst yol yok, her yer çamurdan geçilmiyor, kaldırım yok, yeşil alan yok. O günlerden bugünlere geldik. Ata Mahallemiz şimdi Ankara'nın en gözde semtlerinden biri oldu. Yollarıyla, yeşil alanlarıyla, sosyal tesisleriyle, spor tesisleriyle, eğitim alanlarıyla eksiği olmayan bir mahalle artık” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.