ABB

Yenimahalle’de mahalle iftarları aralıksız sürüyor

ANKARA 26.03.2024 - 14:10, Güncelleme: 26.03.2024 - 14:10
 

Yenimahalle’de mahalle iftarları aralıksız sürüyor

Yenimahalle’de iftar sofraları bu kez Ergazi Mahallesi’nde kuruldu.
Yenimahalle Belediyesi tarafından ilçenin dört bir yanında vatandaşların yoğun ilgisi eşliğinde gerçekleştirilen iftar programları aralıksız sürüyor. Yenimahalle’de iftar sofraları bu kez Ergazi Mahallesi nde kuruldu. Ankara Haber - Ergazi Mahallesi Kapalı Pazaryeri’nde düzenlenen iftar programı Kur’an tilaveti ve dualar ile başladı. İftar programına Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın yanı sıra CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Gökay Yıldırım, Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcısı Erhan Aras, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ramazan ülkemize barış ve huzur getirsin İlçe sakinleri ile iftar sofrasında buluşan Başkan Yaşar, “Yenimahalle’de Ramazan Ayı’nın coşkusunu ve huzurunu her yıl vatandaşlarımızla birlikte yaşıyoruz. İlçemizin dört bir yanında düzenlediğimiz mahalle iftarlarına Yenimahalle sakinleri yoğun ilgi gösteriyor. Ramazan bize huzuru, bereketi, paylaşmayı ve hoş görüyü hatırlatıyor. Birliğimizin ve beraberliğimizin devamı için bu sofraları kuruyoruz. Mübarek Ramazan Ayı’nın ülkemize ve dünyaya huzur, barış getirmesini diliyor, tüm yurttaşlarımızın şimdiden Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” dedi. ( Tarafsız ) 
Yenimahalle’de iftar sofraları bu kez Ergazi Mahallesi’nde kuruldu.

Yenimahalle Belediyesi tarafından ilçenin dört bir yanında vatandaşların yoğun ilgisi eşliğinde gerçekleştirilen iftar programları aralıksız sürüyor. Yenimahalle’de iftar sofraları bu kez Ergazi Mahallesi nde kuruldu.

Ankara Haber - Ergazi Mahallesi Kapalı Pazaryeri’nde düzenlenen iftar programı Kur’an tilaveti ve dualar ile başladı. İftar programına Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın yanı sıra CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Gökay Yıldırım, Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcısı Erhan Aras, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ramazan ülkemize barış ve huzur getirsin

İlçe sakinleri ile iftar sofrasında buluşan Başkan Yaşar, “Yenimahalle’de Ramazan Ayı’nın coşkusunu ve huzurunu her yıl vatandaşlarımızla birlikte yaşıyoruz. İlçemizin dört bir yanında düzenlediğimiz mahalle iftarlarına Yenimahalle sakinleri yoğun ilgi gösteriyor. Ramazan bize huzuru, bereketi, paylaşmayı ve hoş görüyü hatırlatıyor. Birliğimizin ve beraberliğimizin devamı için bu sofraları kuruyoruz. Mübarek Ramazan Ayı’nın ülkemize ve dünyaya huzur, barış getirmesini diliyor, tüm yurttaşlarımızın şimdiden Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” dedi. ( Tarafsız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.