ABB

Yıldırım Beyazıt Cami dualarla açıldı

ANKARA 11.03.2024 - 18:19, Güncelleme: 11.03.2024 - 18:19
 

Yıldırım Beyazıt Cami dualarla açıldı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Şentepe Barıştepe’de yapımı tamamlanan Yıldırım Beyazıt Cami’nin açılışını yaptı.
Ramazan Ayı’nın İslam alemine birlik, barış ve huzur getirmesi temennisi ile Şentepelilere seslenen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “Bu cami Barıştepe’ye yakıştı. Yüce Allah, insanların en hayırlısı, insanlara faydalı olanıdır diyor. İlçemizde 400’e yakın camimiz var ve Yenimahalle Belediyesi olarak her talebe anında cevap veriyor, ne ihtiyaç varsa gideriyoruz. Bu camimize de bir kiremit olsun katkı sağlayan, emek veren herkesten Allah razı olsun” dedi. ( Ankara Haber )  O kapıdan hiç boş dönmedim Yıldırım Beyazıt Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Suat Çiçek de “3 yıl önce Fethi Başkanıma burada böyle bir eser yeri var diye gittiğimde başkanım her şeyini resmi yap ben arkanızdayım demişti. Ve o günden beri, ben o kapıdan hiçbir gün boş dönmedim. Hepinizden Allah razı olsun” diye konuştu. Barıştepe Mahalle Muhtarı Kaya Şahin ise mahalle sakinleri adına gerek cami için gerekse yüzme havuzu, sağlık ocağı, Yenimahalle Evi, 8 adet park ve yapımı devam eden kreş için Başkan Yaşar ve ekibine teşekkür etti. Açılış sonrası lokma ikramı Dualarla yapılan açılışa; Yenimahalle Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcıları Yaşar Neslihanoğlu, Erhan Aras, Hüseyin Boran, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, cami cemaati ve mahalle sakinleri katıldı. Açılışta ilçe sakinlerine Yenimahalle Belediyesi tarafından lokma tatlısı ikram edildi. ( Tarafsız )   
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Şentepe Barıştepe’de yapımı tamamlanan Yıldırım Beyazıt Cami’nin açılışını yaptı.

Ramazan Ayı’nın İslam alemine birlik, barış ve huzur getirmesi temennisi ile Şentepelilere seslenen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “Bu cami Barıştepe’ye yakıştı. Yüce Allah, insanların en hayırlısı, insanlara faydalı olanıdır diyor. İlçemizde 400’e yakın camimiz var ve Yenimahalle Belediyesi olarak her talebe anında cevap veriyor, ne ihtiyaç varsa gideriyoruz. Bu camimize de bir kiremit olsun katkı sağlayan, emek veren herkesten Allah razı olsun” dedi. ( Ankara Haber

O kapıdan hiç boş dönmedim

Yıldırım Beyazıt Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Suat Çiçek de “3 yıl önce Fethi Başkanıma burada böyle bir eser yeri var diye gittiğimde başkanım her şeyini resmi yap ben arkanızdayım demişti. Ve o günden beri, ben o kapıdan hiçbir gün boş dönmedim. Hepinizden Allah razı olsun” diye konuştu. Barıştepe Mahalle Muhtarı Kaya Şahin ise mahalle sakinleri adına gerek cami için gerekse yüzme havuzu, sağlık ocağı, Yenimahalle Evi, 8 adet park ve yapımı devam eden kreş için Başkan Yaşar ve ekibine teşekkür etti.

Açılış sonrası lokma ikramı

Dualarla yapılan açılışa; Yenimahalle Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcıları Yaşar Neslihanoğlu, Erhan Aras, Hüseyin Boran, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, cami cemaati ve mahalle sakinleri katıldı. Açılışta ilçe sakinlerine Yenimahalle Belediyesi tarafından lokma tatlısı ikram edildi. ( Tarafsız

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.