ABB

3. İttifak Geliyor!

GÜNDEM (Web Sitesi) - Web Sitesi | 04.10.2022 - 14:33, Güncelleme: 04.10.2022 - 14:37
 

3. İttifak Geliyor!

Seçim alanları ısınırken, yeni bir seçim ittifakı gündeme geldi. Gazeteci Barış Yarkadaş, 5 siyasi partinin oluşturduğu yeni seçim ittifakı oluştuğunu açıkladı.
Gazeteci Barış Yarkadaş , yeni ittifak , tv100 ekranlarında konuk olduğu Taksim Meydanı programında açıkladı. Programda gündeme dair gelişmeleri değerlendiren Yarkadaş, 5 partinin bugün buluşarak, anlaşmaya varacağını iddia etti.   Barış Yarkadaş , yeni seçim ittifakıyla ilgili "Yarın Ümit Özdağ’la, BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş buluşacaklar, sonra Fatih Erbakan ’la bir araya gelecek ve ardından DSP ile ondan sonra Muharrem İnce ’yle buluşacak. Yeni ittifak adımları atılıyor. İttifakın adı ‘ Türkiye İttifakı ’ olacak. 'Sıkışan iki el' ise bu ittifakın sembolü olacak" açıklamasında bulundu.  
Seçim alanları ısınırken, yeni bir seçim ittifakı gündeme geldi. Gazeteci Barış Yarkadaş, 5 siyasi partinin oluşturduğu yeni seçim ittifakı oluştuğunu açıkladı.

Gazeteci Barış Yarkadaş , yeni ittifak , tv100 ekranlarında konuk olduğu Taksim Meydanı programında açıkladı. Programda gündeme dair gelişmeleri değerlendiren Yarkadaş, 5 partinin bugün buluşarak, anlaşmaya varacağını iddia etti.

 

Barış Yarkadaş , yeni seçim ittifakıyla ilgili "Yarın Ümit Özdağ’la, BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş buluşacaklar, sonra Fatih Erbakan ’la bir araya gelecek ve ardından DSP ile ondan sonra Muharrem İnce ’yle buluşacak.
Yeni ittifak adımları atılıyor. İttifakın adı ‘ Türkiye İttifakı ’ olacak. 'Sıkışan iki el' ise bu ittifakın sembolü olacak" açıklamasında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.