ABB

ABB Afet Farkındalık Eğitimlerine Devam Ediyor

ANKARA 21.12.2023 - 16:01, Güncelleme: 21.12.2023 - 16:06
 

ABB Afet Farkındalık Eğitimlerine Devam Ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri Daire Başkanlığı ve AKUT iş birliği ile Polatlı Namık Kemal Ortaokulu’nda “Afet Farkındalık Eğitim Semineri” düzenlendi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) son dönmelerde Türkiye'de ve Ankara'da yaşanan ve yaşanması muhtemel afetlerin etkilerine karşı daha hazırlıklı olmak ve toplum güvenliğini artırmak adına öğrencilere afetlere karşı bilinçlendirme konusunda çalışmalarına son gaz devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB),  tarafından “Afet Farkındalık Eğitim Semineri” düzenlendi. Seminer, Büyükşehir Belediyesi ile Afet İşleri Daire Başkanlığı Daire Başkanlığı ve AKUT iş birliğinde Ankara'nın Polatlı ilçesinde bulunan Namık Kemal Ortaokulu'nda düzenlendi. ( Ankara Haber )  18 BİN 270 ÖĞRENCİYE AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ VERİLDİ Düzenlenen eğitimde; temel bilgi ve kavramlar, afet öncesi yapılması gereken hazırlıklar, afet sırasında doğru davranış şekilleri, afet sonrası ilk anlar ve temel ilk yardım bilgisi ayrıntılı bir şekilde öğrencilere anlatıldı.  Ankara’nın ilçelerinde bulunan 42 okulda seminer gerçekleştirildi. Polatlı özelinde eğitime 5 bin öğrenci katılırken, genel anlamda ise  orta ve lise düzeyinde toplam 18 bin 270 öğrenci katıldı. HAYAT KURTARICI SEMİNER Afet İşleri Daire Başkanı Özkan Erel, afetler hakkında bilinçlenmenin hayat kurtarıcı olduğunu ifade ederek burada Akut’la iş birliği çerçevesinde Afet Farkındalık ve İlk Yardım Eğitim Seminerleri yaptıklarını söyledi.  Erel, Bu eğitimlere Polatlı’da İl Milli Eğitim ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün iş birlikteliğiyle 12 okulun bugün tamamlandığını  ve Polatlı’da 5 bin 230 öğrencimiz bu eğitimleri aldığını açıkladı. Afet İşleri Daire Başkanı hedeflerinin; Ankara genelinde 25 bin öğrenciye ulaşmak olduğunu aktardı ve bu eğitimleri daha da çoğaltarak arttırma temennisinde bulundu.    TARAFSIZ HABER 
Ankara Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri Daire Başkanlığı ve AKUT iş birliği ile Polatlı Namık Kemal Ortaokulu’nda “Afet Farkındalık Eğitim Semineri” düzenlendi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) son dönmelerde Türkiye'de ve Ankara'da yaşanan ve yaşanması muhtemel afetlerin etkilerine karşı daha hazırlıklı olmak ve toplum güvenliğini artırmak adına öğrencilere afetlere karşı bilinçlendirme konusunda çalışmalarına son gaz devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB),  tarafından “ Afet Farkındalık Eğitim Semineri” düzenlendi. Seminer, Büyükşehir Belediyesi ile Afet İşleri Daire Başkanlığı Daire Başkanlığı ve AKUT iş birliğinde Ankara'nın Polatlı ilçesinde bulunan Namık Kemal Ortaokulu'nda düzenlendi. ( Ankara Haber

18 BİN 270 ÖĞRENCİYE AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ VERİLDİ

Düzenlenen eğitimde; temel bilgi ve kavramlar, afet öncesi yapılması gereken hazırlıklar, afet sırasında doğru davranış şekilleri, afet sonrası ilk anlar ve temel ilk yardım bilgisi ayrıntılı bir şekilde öğrencilere anlatıldı.  Ankara’nın ilçelerinde bulunan 42 okulda seminer gerçekleştirildi. Polatlı özelinde eğitime 5 bin öğrenci katılırken, genel anlamda ise  orta ve lise düzeyinde toplam 18 bin 270 öğrenci katıldı.

HAYAT KURTARICI SEMİNER

Afet İşleri Daire Başkanı Özkan Erel, afetler hakkında bilinçlenmenin hayat kurtarıcı olduğunu ifade ederek burada Akut’la iş birliği çerçevesinde Afet Farkındalık ve İlk Yardım Eğitim Seminerleri yaptıklarını söyledi.  Erel, Bu eğitimlere Polatlı’da İl Milli Eğitim ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün iş birlikteliğiyle 12 okulun bugün tamamlandığını  ve Polatlı’da 5 bin 230 öğrencimiz bu eğitimleri aldığını açıkladı. Afet İşleri Daire Başkanı hedeflerinin; Ankara genelinde 25 bin öğrenciye ulaşmak olduğunu aktardı ve bu eğitimleri daha da çoğaltarak arttırma temennisinde bulundu. 

 

TARAFSIZ HABER 

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.