ABB

ABB Atatürk'ün Ankara'ya gelişini çeşitli etkinliklerle kutladı!

ANKARA 28.12.2023 - 12:45, Güncelleme: 28.12.2023 - 12:53
 

ABB Atatürk'ün Ankara'ya gelişini çeşitli etkinliklerle kutladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 104’üncü yılında bir dizi etkinlik düzenledi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) birbirinden farklı etkinlikleri vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Ankara'da düzenlenen etkinliklere pek çok vatandaş katılım sağlarken Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ün Ankara’ya gelişinin 104’üncü yılı kapsamında da bir dizi etkinlik düzenledi.  Ankara Haber - Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 27 Aralık 1919’da Ankara’ya gelişinde Seğmenler tarafından ilk karşılandığı noktada düzenlenen törene Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kemal Çokakoğlu, Ankara Vali Yardımcısı Abdullah Dölek, Ankara Kulübü Derneği Başkan Yardımcısı Ömer Ağa Kurt ile davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.  ATATÜRK’ÜN ANKARA’YA GELİŞİNİN 104. YILI ETKİNLİKLERİ  Geçtiğimiz günlerde Irak'ın kuzeyindeki Pençe - Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 12 kahraman askerimiz ve tüm şehitlerimiz dualarla anılırken, kutlamaların iptal edildiği günde sadece Dikmen Keklikpınarı’nda tören düzenlendi. Ankara Büyükşehir Belediyesi Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ün Ankara’ya gelişinin 104’üncü yıl dönümüne özel bir dizi etkinlik düzenledi.  Atatürk’ün 27 Aralık 1919 yılında Seğmenler tarafından karşılandığı Dikmen Keklikpınarı’nda tören düzenlenirken Başkentteki EGO otobüsleri, billboardlar ve kent ekranlarını Türk Bayrağı ve Atatürk posterleriyle donatıldı. Kentte yapılan etkinlikler hız kesmeden devam ederken vatandaşlar ise ABB'ye düzenlenen etkinliklerden dolayı teşekkürlerini iletti.  ( Tarafsız ) 
Ankara Büyükşehir Belediyesi Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 104’üncü yılında bir dizi etkinlik düzenledi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) birbirinden farklı etkinlikleri vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Ankara'da düzenlenen etkinliklere pek çok vatandaş katılım sağlarken Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ün Ankara’ya gelişinin 104’üncü yılı kapsamında da bir dizi etkinlik düzenledi. 

Ankara Haber - Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 27 Aralık 1919’da Ankara’ya gelişinde Seğmenler tarafından ilk karşılandığı noktada düzenlenen törene Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kemal Çokakoğlu, Ankara Vali Yardımcısı Abdullah Dölek, Ankara Kulübü Derneği Başkan Yardımcısı Ömer Ağa Kurt ile davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

ATATÜRK’ÜN ANKARA’YA GELİŞİNİN 104. YILI ETKİNLİKLERİ 

Geçtiğimiz günlerde Irak'ın kuzeyindeki Pençe - Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 12 kahraman askerimiz ve tüm şehitlerimiz dualarla anılırken, kutlamaların iptal edildiği günde sadece Dikmen Keklikpınarı’nda tören düzenlendi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ün Ankara’ya gelişinin 104’üncü yıl dönümüne özel bir dizi etkinlik düzenledi. 

Atatürk’ün 27 Aralık 1919 yılında Seğmenler tarafından karşılandığı Dikmen Keklikpınarı’nda tören düzenlenirken Başkentteki EGO otobüsleri, billboardlar ve kent ekranlarını Türk Bayrağı ve Atatürk posterleriyle donatıldı. Kentte yapılan etkinlikler hız kesmeden devam ederken vatandaşlar ise ABB'ye düzenlenen etkinliklerden dolayı teşekkürlerini iletti.  ( Tarafsız

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.