ABB

ABB Yılbaşında ulaşım saatlerine düzenleme getirdi.

ANKARA 27.12.2023 - 16:29, Güncelleme: 28.12.2023 - 13:19
 

ABB Yılbaşında ulaşım saatlerine düzenleme getirdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), vatandaşların yılbaşında toplu taşıma hizmetlerinde sorun yaşamaması için ulaşım saatlerine düzenleme getirdi.
Ego Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Ankara'da yaşayan vatandaşların yılbaşı nda herhangi bir problem yaşamaması için ulaşım saatlerinde düzenlemeye gidildiği duyuruldu.  Ankara Haber - 31 Aralık Pazar günü gece yarısında sonra Metro, Ankaray ve EGO otobüsleri yılbaşını Ankara'da karşılayan vatandaşlara hizmet vermeye devam edecek. METRO VE ANKARAYA GECE 2'YE EGO OTOBÜSLERİ 02.30'A KADAR HİZMET VERECEK Buna göre 31 Aralık Pazar günü gece yarısı saat 02.00'ye kadar Metro ve ANKARAY hizmet verebilecek. Metro ve Ankaray'ın ulaşım saatlerine getirilen düzenlemenin ardından Ankara'da yaşayan vatandaşlar EGO otobüsleri ile de 31 Aralık 2023 Pazar günü saat 00.00’dan, 01 Ocak 2024 Pazartesi günü gece yarısı saat 02.30’a kadar ulaşımlarını rahatlıkla sağlanması amacıyla Metro ve ANKARAY işletmelerinin son sefer saatlerine uygun olarak 45 adet metro ring güzergâhında saat 02.30’a kadar 89 adet ilave ring otobüsü planlandı. GECE SERVİSİ GECE YARISI 5'E KADAR DEVAM EDECEK  Öte yandan gece yarısından sonra saat 00.00 ile 05.00 aralığında 29 adet güzergâhtaki 108 adet gece servisi hizmeti, kesintisiz bir şekilde devam edecek. YOLCU YOĞUNLUĞUNA GÖRE EK SEFERLER OLACAK Otobüs Filo Takip ve Raylı Sistem Kontrol Merkezleri tarafından anlık olarak yapılacak gözetimlerde yolcu yoğunluğuna göre, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için ilave otobüs ve tren seferleri eklenecek. ( Tarafsız ) 
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), vatandaşların yılbaşında toplu taşıma hizmetlerinde sorun yaşamaması için ulaşım saatlerine düzenleme getirdi.

Ego Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Ankara'da yaşayan vatandaşların yılbaşı nda herhangi bir problem yaşamaması için ulaşım saatlerinde düzenlemeye gidildiği duyuruldu.  Ankara Haber - 31 Aralık Pazar günü gece yarısında sonra Metro, Ankaray ve EGO otobüsleri yılbaşını Ankara'da karşılayan vatandaşlara hizmet vermeye devam edecek.

METRO VE ANKARAYA GECE 2'YE EGO OTOBÜSLERİ 02.30'A KADAR HİZMET VERECEK

Buna göre 31 Aralık Pazar günü gece yarısı saat 02.00'ye kadar Metro ve ANKARAY hizmet verebilecek. Metro ve Ankaray'ın ulaşım saatlerine getirilen düzenlemenin ardından Ankara'da yaşayan vatandaşlar EGO otobüsleri ile de 31 Aralık 2023 Pazar günü saat 00.00’dan, 01 Ocak 2024 Pazartesi günü gece yarısı saat 02.30’a kadar ulaşımlarını rahatlıkla sağlanması amacıyla Metro ve ANKARAY işletmelerinin son sefer saatlerine uygun olarak 45 adet metro ring güzergâhında saat 02.30’a kadar 89 adet ilave ring otobüsü planlandı.

GECE SERVİSİ GECE YARISI 5'E KADAR DEVAM EDECEK 

Öte yandan gece yarısından sonra saat 00.00 ile 05.00 aralığında 29 adet güzergâhtaki 108 adet gece servisi hizmeti, kesintisiz bir şekilde devam edecek.

YOLCU YOĞUNLUĞUNA GÖRE EK SEFERLER OLACAK

Otobüs Filo Takip ve Raylı Sistem Kontrol Merkezleri tarafından anlık olarak yapılacak gözetimlerde yolcu yoğunluğuna göre, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için ilave otobüs ve tren seferleri eklenecek. ( Tarafsız

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.