ABB

Adnan Beker'den Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına Suç Duyurusu!

ANKARA 25.12.2023 - 15:40, Güncelleme: 25.12.2023 - 16:19
 

Adnan Beker'den Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına Suç Duyurusu!

Ankara Milletvekili Adnan Beker, terör örgütü propagandası yaptıkları nedeniyle Meral Danış Beştaş ve Tuncer Bakırhan hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına şikayette bulundu.
 Ankara Milletvekili Adnan Beker sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda, terör örgütü propagandası yaptığı gerekçesiyle Meral Danış Beştaş ve Tuncer Bakırhan için suç duyurusu nda bulundu. ( Ankara Haber )  ''BİR TÜRK VATANDAŞI OLARAK VAZİFEMİ YERİNE GETİRDİM'' Adnan Beker, yaptığı paylaşımda: ''Milletimizin aziz kürsüsünü, bölücü terör örgütüne propaganda alanı tahsis etmeye çalışarak, PKK'nın sözcülüğüne soyunan Meral Danış Beştaş ve Tuncer Bakırhan hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundum. Ankara Milletvekili ve bir Türk vatandaşı olarak vazifemi yerine getirmiş olup bundan sonraki süreç Adalet Bakanlığı ve TBMM Başkanlığındadır. Türkiye Cumhuriyeti, sıfatı ne olursa olsun kurucu değerlerine ve vatandaşlarına parmak sallayan her haine en ağır şekilde mukavemet göstermeye muktedir kavî bir devlettir. Savcılığa verdiğimiz dilekçemiz ektedir'' dedi. ( Tarafsız ) 
Ankara Milletvekili Adnan Beker, terör örgütü propagandası yaptıkları nedeniyle Meral Danış Beştaş ve Tuncer Bakırhan hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına şikayette bulundu.

 Ankara Milletvekili Adnan Beker sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda, terör örgütü propagandası yaptığı gerekçesiyle Meral Danış Beştaş ve Tuncer Bakırhan için suç duyurusu nda bulundu. ( Ankara Haber

''BİR TÜRK VATANDAŞI OLARAK VAZİFEMİ YERİNE GETİRDİM''

Adnan Beker, yaptığı paylaşımda: ''Milletimizin aziz kürsüsünü, bölücü terör örgütüne propaganda alanı tahsis etmeye çalışarak, PKK'nın sözcülüğüne soyunan Meral Danış Beştaş ve Tuncer Bakırhan hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundum. Ankara Milletvekili ve bir Türk vatandaşı olarak vazifemi yerine getirmiş olup bundan sonraki süreç Adalet Bakanlığı ve TBMM Başkanlığındadır. Türkiye Cumhuriyeti, sıfatı ne olursa olsun kurucu değerlerine ve vatandaşlarına parmak sallayan her haine en ağır şekilde mukavemet göstermeye muktedir kavî bir devlettir. Savcılığa verdiğimiz dilekçemiz ektedir'' dedi. ( Tarafsız

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.