ABB

AKP'li Belediye Başkanı Togg İle Kaza Yaptı

GÜNDEM 09.08.2023 - 16:34, Güncelleme: 09.08.2023 - 16:34
 

AKP'li Belediye Başkanı Togg İle Kaza Yaptı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı AKP’l Hayrettin Güngör, Togg ile kaza yaptı. Güngör, aynı araçla geçtiğimiz günlerde kente gelen Suudi Arabistan Prensesi Lamia Bint Majid Al Sauda’yı gezdirmişti.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör 'ün Togg marka makam aracıyla Azerbaycan Bulvarı'nda kaza yaptığı belirtildi. Belediye binasının bulunduğu Azerbaycan Bulvarı'nda meydana gelen kazada ’46 KM 012′ plakalı makam otomobili, plakası öğrenilemeyen bir otomobil ile çarpıştı. Çarpışmadan sonra AKP 'li Başkan Hayrettin Güngör, Togg’dan inerek kazada hafif şekilde yaralandıkları bildirilen diğer araçtaki vatandaşların durumunu sordu. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan yol, daha sonra tekrar açıldı. Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri döneminde AKP 'li Başkan Güngör tarafından vatandaşlar ve çocuklar da bindirilerek sıkça reklamı yapılan Togg'un son konuğu ise geçtiğimiz ay kenti ziyaret eden Suudi Arabistan Prensesi Lamia Bint Majid Al Sauda olmuştu. Güngör, kenti gezdirdiği prensesin bindirildiği Togg'u kendisi kullanmıştı. ( Tarafsız )
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı AKP’l Hayrettin Güngör, Togg ile kaza yaptı. Güngör, aynı araçla geçtiğimiz günlerde kente gelen Suudi Arabistan Prensesi Lamia Bint Majid Al Sauda’yı gezdirmişti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör 'ün Togg marka makam aracıyla Azerbaycan Bulvarı'nda kaza yaptığı belirtildi.

Belediye binasının bulunduğu Azerbaycan Bulvarı'nda meydana gelen kazada ’46 KM 012′ plakalı makam otomobili, plakası öğrenilemeyen bir otomobil ile çarpıştı.

Çarpışmadan sonra AKP 'li Başkan Hayrettin Güngör, Togg’dan inerek kazada hafif şekilde yaralandıkları bildirilen diğer araçtaki vatandaşların durumunu sordu. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan yol, daha sonra tekrar açıldı.


Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri döneminde AKP 'li Başkan Güngör tarafından vatandaşlar ve çocuklar da bindirilerek sıkça reklamı yapılan Togg'un son konuğu ise geçtiğimiz ay kenti ziyaret eden Suudi Arabistan Prensesi Lamia Bint Majid Al Sauda olmuştu. Güngör, kenti gezdirdiği prensesin bindirildiği Togg'u kendisi kullanmıştı. ( Tarafsız )

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.