ABB

Ali Yerlikaya açıkladı: 32 ilde IŞİD operasyonunda yüzlerce gözaltı

GÜNDEM (Web Sitesi) - Web Sitesi | 22.12.2023 - 09:25, Güncelleme: 22.12.2023 - 10:37
 

Ali Yerlikaya açıkladı: 32 ilde IŞİD operasyonunda yüzlerce gözaltı

Bakan Ali Yerlikaya, IŞİD'e yönelik 32 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendiğini ve 304 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde 32 ilde eş zamanlı olarak Kahramanlar-34 operasyonları düzenlediklerini belirtti. Gündem Haberleri - Yerlikaya; aralarında İstanbul, İzmir ve Şanlıurfa'nın da bulunduğu bu illerde 304 şüphelinin gözaltına alındığını kaydetti. Operasyonları gerçekleştiren polisleri tebrik eden Yerlikaya, "Terörle mücadele son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla devam edecek" ifadelerini kullandı. ( Tarafsız )
Bakan Ali Yerlikaya, IŞİD'e yönelik 32 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendiğini ve 304 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde 32 ilde eş zamanlı olarak Kahramanlar-34 operasyonları düzenlediklerini belirtti.

Gündem Haberleri - Yerlikaya; aralarında İstanbul, İzmir ve Şanlıurfa'nın da bulunduğu bu illerde 304 şüphelinin gözaltına alındığını kaydetti.

Operasyonları gerçekleştiren polisleri tebrik eden Yerlikaya, "Terörle mücadele son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla devam edecek" ifadelerini kullandı. ( Tarafsız )

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.