ABB

Ankara Büyükşehir Belediyesi Personele Hakaret Eden Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Adnan Tatlısu'yu Görevden Aldı

ANKARA 22.08.2023 - 12:48, Güncelleme: 22.08.2023 - 13:02
 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Personele Hakaret Eden Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Adnan Tatlısu'yu Görevden Aldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Adnan Tatlısu, bir belediye personeline küfür ettiği görüntülerle gündem olmuştu. Tatlısu'nun belediye binasına giderek personele saldırdığı iddia edilirken belediyeden açıklama geldi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde (ABB) Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı olarak görev yapan Adnan Tatlısu'nun bir belediye personeline küfür ettiği ve belediye binasına giderek personele saldırdığı görüntüler gündem olmuştu. O anlar cep telefonu kamerası ile kaydedilirken ABB eski Başkanı Melih Gökçek daha önce yaptığı bir paylaşımda, Adnan Tatlısu nun Sosyal Hizmetler İdari İşler Müdürü Şerife Yiğit'i makamında dövdüğünü iddia etmişti.   Söz konusu görüntüler ve iddialar üzerine Ankara Büyükşehir Belediyesi de harekete geçti. ABB'nin resmi Twitter hesabından konuyla ilgili açıklama geldi. ( Ankara Haber )  ADNAN TATLISU GÖREVDEN ALINDI ABB Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Tatlısu'nun kaydedilen görüntüde, "Sen de, eşinde hemen istifa edin. Seni oraya gelip si..." dediği duyuluyor. Daha sonra yanındaki bir kişiye 'Şahitsin değil mi?' diyen Adnan Tatlısu, belediyeye geçerek işçinin yanına gidiyor. ABB'nin resmi Twittter hesabından yapılan duyuruda ''Bir bürokratımızın gizli çekilmiş görüntüleri ile kamuoyuna yansıyan paylaşımlar üzerine; Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak yaşananları tasvip etmemiz mümkün değildir. Yeni dönemde dürüstlük, şeffaflık, adalet ve yetim hakkının korunması gibi ilkeler bize ışık tutmaktadır. Bu ilkelerin yanı sıra asgari nezaket kurallarını da çok önemsiyoruz. Yönetim anlayışımız gereğince konuyla ilgili soruşturma başlatılmış olup görüntülerde yer alan bürokratın Daire Başkanlığı görevine son verilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.'' denildi.  ( TarafsızHaber )   
Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Adnan Tatlısu, bir belediye personeline küfür ettiği görüntülerle gündem olmuştu. Tatlısu'nun belediye binasına giderek personele saldırdığı iddia edilirken belediyeden açıklama geldi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde (ABB) Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı olarak görev yapan Adnan Tatlısu'nun bir belediye personeline küfür ettiği ve belediye binasına giderek personele saldırdığı görüntüler gündem olmuştu. O anlar cep telefonu kamerası ile kaydedilirken ABB eski Başkanı Melih Gökçek daha önce yaptığı bir paylaşımda, Adnan Tatlısu nun Sosyal Hizmetler İdari İşler Müdürü Şerife Yiğit'i makamında dövdüğünü iddia etmişti.

 

Söz konusu görüntüler ve iddialar üzerine Ankara Büyükşehir Belediyesi de harekete geçti. ABB'nin resmi Twitter hesabından konuyla ilgili açıklama geldi. ( Ankara Haber

ADNAN TATLISU GÖREVDEN ALINDI

ABB Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Tatlısu'nun kaydedilen görüntüde, "Sen de, eşinde hemen istifa edin. Seni oraya gelip si..." dediği duyuluyor. Daha sonra yanındaki bir kişiye 'Şahitsin değil mi?' diyen Adnan Tatlısu, belediyeye geçerek işçinin yanına gidiyor. ABB'nin resmi Twittter hesabından yapılan duyuruda ''Bir bürokratımızın gizli çekilmiş görüntüleri ile kamuoyuna yansıyan paylaşımlar üzerine;

Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak yaşananları tasvip etmemiz mümkün değildir.

Yeni dönemde dürüstlük, şeffaflık, adalet ve yetim hakkının korunması gibi ilkeler bize ışık tutmaktadır. Bu ilkelerin yanı sıra asgari nezaket kurallarını da çok önemsiyoruz. Yönetim anlayışımız gereğince konuyla ilgili soruşturma başlatılmış olup görüntülerde yer alan bürokratın Daire Başkanlığı görevine son verilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.'' denildi.  ( TarafsızHaber
 

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.