ABB

Ankara Valiliği uyardı!

ANKARA (Web Sitesi) - Web Sitesi | 17.06.2022 - 12:36, Güncelleme: 17.06.2022 - 12:36
 

Ankara Valiliği uyardı!

Ankara Valiliği'nden gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı.
Ankara da bir haftadır devam eden sağanak yağışlar nedeniyle meydana gelen sel ve su baskınlarının yaraları sarılmaya devam ederken Ankara Valiliği'nden yeni bir uyarı geldi.    Valilikten yapılan açıklamada; "Son meteorolojik değerlendirmelere göre; bugün öğleden sonra Ankara il genelinde yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış, yağış anında kuvvetli rüzgâr ve dolu yağışı beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Kamuoyunun bilgisine sunulur. " ifadeleri yer aldı.
Ankara Valiliği'nden gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı.

Ankara da bir haftadır devam eden sağanak yağışlar nedeniyle meydana gelen sel ve su baskınlarının yaraları sarılmaya devam ederken Ankara Valiliği'nden yeni bir uyarı geldi. 

 

Valilikten yapılan açıklamada; "Son meteorolojik değerlendirmelere göre; bugün öğleden sonra Ankara il genelinde yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış, yağış anında kuvvetli rüzgâr ve dolu yağışı beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Kamuoyunun bilgisine sunulur. " ifadeleri yer aldı.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.