ABB

Ankara Valiliği Uyardı Sıcaklık Kritik Seviye'ye Ulaştı!

ANKARA 22.08.2023 - 15:06, Güncelleme: 22.08.2023 - 15:30
 

Ankara Valiliği Uyardı Sıcaklık Kritik Seviye'ye Ulaştı!

Ankara Valiliği tarafından bir yeni açıklama daha yapıldı. Başkentte hava sıcaklıklarının artması üzerine yetkililer alarma geçerken hava sıcaklıklarının kritik seviyeye ulaşması üzerine Ankara Valiliği'nden açıklama geldi.
Ankara Valiliği Uyardı Sıcaklık Kritik Seviye'ye Ulaştı! Başkent Ankara'da geçtiğimiz haftalarda yaşanan sıcaklık artışı ile yetkililer alarma geçti. Uzmanlardan ve yetkili birimlerden uyarılar art arda gelirken Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) yetkilileri sıcaklık artışlarının ardından teyakkuza geçti. Başkent Ankara'da da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıktığı bildirilerek Ankara Valiliği tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Geçtiğimiz haftalarda Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ve Ankara Valiliği saat vererek Başkent Ankara'da yaşayan vatandaşları uyarırken bu kez Ankara Valiliği'nden yeni bir açıklama daha geldi. MGM verileri ile bir açıklama yapan Ankara Valiliği bazı tarih ve saat aralıklarına dikkati çekti. ( Ankara Haber )    ANKARA VALİLİĞİ'NDEN UYARI GELDİ Ankara Valiliği sıcak havaların beklenmesi nedeniyle meteorolojik uyarı yayımladı. Ankara Valiliği tarafından yapılan uyarıya göre hava sıcaklıklarının salı günü itibariyle mevsim normallerinin 3 ila 6 derece üstünde olması beklendiği aktarıldı. Sıcak hava nın etkili olduğu günlerde ise kronik rahatsızlığı bulunanlar, yaşlılar ve çocuklar başta olmak üzere vatandaşların günün en sıcak saatleri olan 11.00 ile 16.00 arasında dikkatli ve tedbirli olması önerildi. Ankara’da önümüzdeki günlerde beklenen hava sıcaklıkları ise şu şekilde: 22.08.2023 Salı günü 34 derece, 23.08.2023 Çarşamba günü 34 derece, 24.08.2023 Perşembe günü 35 derece, 25.08.2023 Cuma günü 34 derece olacak. Ankara'da yaşayan vatandaşlar 22 ve 25 Ağustos tarihleri saat 11.00 ile 16.00 aralığı için uyarılırken zorunlu olmadıkça dışarı çıkılmaması gerektiği belirtildi. Vatandaşların bu kritik günleri bol sıvı tüketmeleri ve mümkün olduğunca evlerinde vakit geçirmeleri istendi. ( Tarafsız )   
Ankara Valiliği tarafından bir yeni açıklama daha yapıldı. Başkentte hava sıcaklıklarının artması üzerine yetkililer alarma geçerken hava sıcaklıklarının kritik seviyeye ulaşması üzerine Ankara Valiliği'nden açıklama geldi.

Ankara Valiliği Uyardı Sıcaklık Kritik Seviye'ye Ulaştı! Başkent Ankara'da geçtiğimiz haftalarda yaşanan sıcaklık artışı ile yetkililer alarma geçti. Uzmanlardan ve yetkili birimlerden uyarılar art arda gelirken Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) yetkilileri sıcaklık artışlarının ardından teyakkuza geçti. Başkent Ankara'da da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıktığı bildirilerek Ankara Valiliği tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı.

Geçtiğimiz haftalarda Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ve Ankara Valiliği saat vererek Başkent Ankara'da yaşayan vatandaşları uyarırken bu kez Ankara Valiliği'nden yeni bir açıklama daha geldi. MGM verileri ile bir açıklama yapan Ankara Valiliği bazı tarih ve saat aralıklarına dikkati çekti. ( Ankara Haber

 

ANKARA VALİLİĞİ'NDEN UYARI GELDİ

Ankara Valiliği sıcak havaların beklenmesi nedeniyle meteorolojik uyarı yayımladı. Ankara Valiliği tarafından yapılan uyarıya göre hava sıcaklıklarının salı günü itibariyle mevsim normallerinin 3 ila 6 derece üstünde olması beklendiği aktarıldı. Sıcak hava nın etkili olduğu günlerde ise kronik rahatsızlığı bulunanlar, yaşlılar ve çocuklar başta olmak üzere vatandaşların günün en sıcak saatleri olan 11.00 ile 16.00 arasında dikkatli ve tedbirli olması önerildi.

Ankara’da önümüzdeki günlerde beklenen hava sıcaklıkları ise şu şekilde:

  • 22.08.2023 Salı günü 34 derece,
  • 23.08.2023 Çarşamba günü 34 derece,
  • 24.08.2023 Perşembe günü 35 derece,
  • 25.08.2023 Cuma günü 34 derece olacak.

Ankara'da yaşayan vatandaşlar 22 ve 25 Ağustos tarihleri saat 11.00 ile 16.00 aralığı için uyarılırken zorunlu olmadıkça dışarı çıkılmaması gerektiği belirtildi. Vatandaşların bu kritik günleri bol sıvı tüketmeleri ve mümkün olduğunca evlerinde vakit geçirmeleri istendi. ( Tarafsız

 

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.