ABB

Ankara'da DAEŞ'e büyük operasyon: 33 gözaltı

GÜNDEM (Web Sitesi) - Web Sitesi | 23.10.2023 - 15:22, Güncelleme: 23.10.2023 - 15:23
 

Ankara'da DAEŞ'e büyük operasyon: 33 gözaltı

Ankara Emniyeti, DAEŞ terör örgütüyle bağlantılı oldukları değerlendirilen şüphelilere yönelik büyük bir operasyon düzenledi.
Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, operasyonun DAEŞ terör örgütü ile ilişkilendirilen 31 Irak vatandaşı ve 2 Suriye vatandaşını hedef aldığı bildirildi. Gözaltına alınan 33 şüpheli, operasyonun devamında olan yakalama çalışmaları sırasında belirlendi.   Gündem Haber - Şu an için 6 şüphelinin daha yakalanması için çalışmaların sürdüğü ifade edildi. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından sınır dışına çıkarılmak üzere Akyurt Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edilecek.   DAEŞ terör örgütüne karşı gerçekleştirilen bu operasyon, Türk güvenlik güçlerinin terörle mücadeledeki kararlılığını bir kez daha gösterdi.  Operasyonun detayları ilerleyen saatlerde kamuoyuyla daha fazla paylaşılacak. ( Tarafsız )
Ankara Emniyeti, DAEŞ terör örgütüyle bağlantılı oldukları değerlendirilen şüphelilere yönelik büyük bir operasyon düzenledi.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, operasyonun DAEŞ terör örgütü ile ilişkilendirilen 31 Irak vatandaşı ve 2 Suriye vatandaşını hedef aldığı bildirildi. Gözaltına alınan 33 şüpheli, operasyonun devamında olan yakalama çalışmaları sırasında belirlendi.

 

Gündem Haber - Şu an için 6 şüphelinin daha yakalanması için çalışmaların sürdüğü ifade edildi. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından sınır dışına çıkarılmak üzere Akyurt Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edilecek.

 

DAEŞ terör örgütüne karşı gerçekleştirilen bu operasyon, Türk güvenlik güçlerinin terörle mücadeledeki kararlılığını bir kez daha gösterdi. 

Operasyonun detayları ilerleyen saatlerde kamuoyuyla daha fazla paylaşılacak. ( Tarafsız )

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.