ABB

Ankara'da Hayvan Besleme Eğitimi

ANKARA 13.06.2022 - 14:37, Güncelleme: 13.06.2022 - 14:37
 

Ankara'da Hayvan Besleme Eğitimi

Ankara Büyükşehir Belediyesi(ABB), Başkentli vatandaşlara Besi Hayvanlarında Hayvan Besleme’ konulu eğitim verdi.
İlk etapta Polatlı Ziraat Odası’nda 23 üreticiye teorik, Polatlı Tatlıkuyu Mahallesi’nde ise 15 hayvan üreticisine besi çiftliğinde uygulamalı eğitim verildi. ABB Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları Uzmanı Veteriner Hekim Dr. Serdar Sızmaz, kullanılan yemin hangi yöntemlerle hazırlanması gerektiğinden nem içeriğinin nasıl olması gerektiğine, dışkı muayenesinden yem karmalarının püf noktalarına, hayvanların tırnak bakımından ayak yaralanmalarına kadar birçok konuda bilgi verdiklerini söyledi. Öte yandan ABB kendi personelinin iş sağlığını ve güvenliğini sağlamak amacıyla ‘İş Sağlığı ve Güvenliği 2022 Yılı Koordinasyon Toplantısı’ düzenledi. ABB, EGO, ASKİ ve Büyükşehir Belediyesi bağlı iştiraklerinde görevli iş sağlığı ve güvenliği uzmanlarının katıldığı toplantıda; yaşanan iş kazalarının verilerinin tek merkezde toplanması kararlaştırıldı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi(ABB), Başkentli vatandaşlara Besi Hayvanlarında Hayvan Besleme’ konulu eğitim verdi.

İlk etapta Polatlı Ziraat Odası’nda 23 üreticiye teorik, Polatlı Tatlıkuyu Mahallesi’nde ise 15 hayvan üreticisine besi çiftliğinde uygulamalı eğitim verildi. ABB Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları Uzmanı Veteriner Hekim Dr. Serdar Sızmaz, kullanılan yemin hangi yöntemlerle hazırlanması gerektiğinden nem içeriğinin nasıl olması gerektiğine, dışkı muayenesinden yem karmalarının püf noktalarına, hayvanların tırnak bakımından ayak yaralanmalarına kadar birçok konuda bilgi verdiklerini söyledi.

Öte yandan ABB kendi personelinin iş sağlığını ve güvenliğini sağlamak amacıyla ‘İş Sağlığı ve Güvenliği 2022 Yılı Koordinasyon Toplantısı’ düzenledi. ABB, EGOASKİ ve Büyükşehir Belediyesi bağlı iştiraklerinde görevli iş sağlığı ve güvenliği uzmanlarının katıldığı toplantıda; yaşanan iş kazalarının verilerinin tek merkezde toplanması kararlaştırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.