ABB

Ankara'da ki, Klasik Otomobil Festivali Ziyaretçi Rekoru Kırdı!

ANKARA 16.10.2023 - 14:43, Güncelleme: 16.10.2023 - 14:46
 

Ankara'da ki, Klasik Otomobil Festivali Ziyaretçi Rekoru Kırdı!

Altındağ Belediyesi tarafından Başkent Millet Bahçesinde 14 15 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Klasik Otomobil Festivali, iki günde 300 bin kişi tarafından ziyaret edildi.
Türkiye'nin başkenti Ankara, unutulmaz klasik otomobillerin ve nostalji tutkunlarının buluşma noktası haline geldi. Altındağ Belediyesi ve Antika Otomobil Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen Klasik Otomobil Festivali Başkent Millet Bahçesi'nde gerçekleşti ve 2 gün boyunca 300 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırladı. Ankara Haber - Bu yıl 600'den fazla klasik otomobilin sergilendiği festival, Türkiye'nin en büyük klasik otomobil organizasyonlarından biri olarak öne çıktı. Katılımcılar, bu etkinlikte dönemlerinin en kıymetli otomobillerini sergileyerek, otomobil severlerin ve nostalji tutkunlarının ilgisini çekti. " Hem araç hem de gelen ziyaretçi sayısı bu sene rekor kırdı"  Festivalin her yıl büyüyen bir ilgiyle karşılandığını belirten Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, organizasyonun başarıyla sonuçlandığına dikkat çekti. Başkan Balcı, "Bu kadar nostaljik ve geçmişe ait otomobilleri Altındağ'da bir araya getiren önemli bir organizasyona imza attığımız için çok mutluyuz. Dönemlerinin en değerlileri, trafikte oldukları dönemde fırtına gibi esen, her biri birbirinden kıymetli klasik otomobiller büyük ilgi gördü. 2 günde 300 bin kişi festival alanında bir araya geldi. Bütün Ankaralıları, klasik otomobil severleri, nostalji yapmak isteyen herkesi festivalde buluşturduk. Çok renkli anlar yaşandı. Hem araç hem de gelen ziyaretçi sayısı bu sene rekor kırdı"  şeklinde konuştu. ( Tarafsız ) 
Altındağ Belediyesi tarafından Başkent Millet Bahçesinde 14 15 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Klasik Otomobil Festivali, iki günde 300 bin kişi tarafından ziyaret edildi.

Türkiye'nin başkenti Ankara, unutulmaz klasik otomobillerin ve nostalji tutkunlarının buluşma noktası haline geldi. Altındağ Belediyesi ve Antika Otomobil Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen Klasik Otomobil Festivali Başkent Millet Bahçesi'nde gerçekleşti ve 2 gün boyunca 300 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırladı.

Ankara Haber - Bu yıl 600'den fazla klasik otomobilin sergilendiği festival, Türkiye'nin en büyük klasik otomobil organizasyonlarından biri olarak öne çıktı. Katılımcılar, bu etkinlikte dönemlerinin en kıymetli otomobillerini sergileyerek, otomobil severlerin ve nostalji tutkunlarının ilgisini çekti.

" Hem araç hem de gelen ziyaretçi sayısı bu sene rekor kırdı" 

Festivalin her yıl büyüyen bir ilgiyle karşılandığını belirten Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, organizasyonun başarıyla sonuçlandığına dikkat çekti. Başkan Balcı, "Bu kadar nostaljik ve geçmişe ait otomobilleri Altındağ'da bir araya getiren önemli bir organizasyona imza attığımız için çok mutluyuz. Dönemlerinin en değerlileri, trafikte oldukları dönemde fırtına gibi esen, her biri birbirinden kıymetli klasik otomobiller büyük ilgi gördü. 2 günde 300 bin kişi festival alanında bir araya geldi. Bütün Ankaralıları, klasik otomobil severleri, nostalji yapmak isteyen herkesi festivalde buluşturduk. Çok renkli anlar yaşandı. Hem araç hem de gelen ziyaretçi sayısı bu sene rekor kırdı"  şeklinde konuştu. ( Tarafsız

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.