ABB

Ankara’da şimdi de dolmuşa zam!

ANKARA 19.07.2023 - 10:48, Güncelleme: 19.07.2023 - 10:51
 

Ankara’da şimdi de dolmuşa zam!

Ankara'da toplu taşımada minibüs/dolmuş ücretleri de son zamlardan nasibini aldı.
Geçtiğimiz Pazar Cumhurbaşkanlığı imzası ile Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren akaryakıtta ÖTV zammı sonrası yaşanan gelişmeler vatandaşların ceplerini yakmaya devam ediyor. Ankara Haber - Son günlerde gıdadan akaryakıta bir çok kaleme zam haberleri gelirken toplu ulaşım ücretleri de zamlardan nasibini aldı. Ankara'da akaryakıta yapılan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) zammı Katma Değer Vergisi'nin ( KDV ) yüzde 18'den yüzde 20'ye çıkarılması toplu ulaşımı da etkiledi. ANKARA'DA DOLMUŞ ÜCRETLERİNE ZAM Geçtiğimiz saatlerde Ankara Büyükşehir Belediyesi kentte toplu ulaşıma zam geldiğini duyurmuştu. Bu gelişme ile ABB bünyesinde hizmet veren toplu ulaşım vasıtalarına zam gelirken gözler özel halk otobüsü ( ÖHA ), minibüs , dolmuş ücretlerine çevrilmişti. Son olarak beklenen haber geldi ve Ankara'da dolmuş ücretlerine de zam geldiği duyuruldu. Böylelikle zamdan nasibini alan dolmuş ücretleri de Başkentte 10-15 lira arasından 20 liraya kadar yükseldi. ( Tarafsız ) Bu gelişmeyle 24 Temmuz 2023 tarihi itibarıyla gerçekleşecek olan yeni fiyatlar şöyle güncellendi; Öğrenci ücreti: 10 TL İndi - Bindi: 17 TL Uzak mesafe: 20 TL
Ankara'da toplu taşımada minibüs/dolmuş ücretleri de son zamlardan nasibini aldı.

Geçtiğimiz Pazar Cumhurbaşkanlığı imzası ile Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren akaryakıtta ÖTV zammı sonrası yaşanan gelişmeler vatandaşların ceplerini yakmaya devam ediyor.

Ankara Haber - Son günlerde gıdadan akaryakıta bir çok kaleme zam haberleri gelirken toplu ulaşım ücretleri de zamlardan nasibini aldı. Ankara'da akaryakıta yapılan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) zammı Katma Değer Vergisi'nin ( KDV ) yüzde 18'den yüzde 20'ye çıkarılması toplu ulaşımı da etkiledi.

ANKARA'DA DOLMUŞ ÜCRETLERİNE ZAM

Geçtiğimiz saatlerde Ankara Büyükşehir Belediyesi kentte toplu ulaşıma zam geldiğini duyurmuştu. Bu gelişme ile ABB bünyesinde hizmet veren toplu ulaşım vasıtalarına zam gelirken gözler özel halk otobüsü ( ÖHA ), minibüs , dolmuş ücretlerine çevrilmişti. Son olarak beklenen haber geldi ve Ankara'da dolmuş ücretlerine de zam geldiği duyuruldu.

Böylelikle zamdan nasibini alan dolmuş ücretleri de Başkentte 10-15 lira arasından 20 liraya kadar yükseldi. ( Tarafsız )

Bu gelişmeyle 24 Temmuz 2023 tarihi itibarıyla gerçekleşecek olan yeni fiyatlar şöyle güncellendi;

  • Öğrenci ücreti: 10 TL
  • İndi - Bindi: 17 TL
  • Uzak mesafe: 20 TL

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.