ABB

Ankara'dan Filistin'e yardım için 20 uzman hekim ve tıbbi malzemeler yola çıkıyor

GÜNDEM (Web Sitesi) - Web Sitesi | 22.10.2023 - 11:44, Güncelleme: 22.10.2023 - 12:09
 

Ankara'dan Filistin'e yardım için 20 uzman hekim ve tıbbi malzemeler yola çıkıyor

Filistin'e insani yardım için Ankara'dan 20 uzman hekim ve tıbbi malzemeler Mısır'a doğru yola çıkıyor.
Türkiye'den Filistin'e gidecek olan 20 kişilik uzman hekim ekibi ve tıbbi yardım malzemelerinin bulunduğu Cumhurbaşkanlığı uçağı Ankara'dan yola çıkıyor. ( Güncek Haberler )  İsrail'in Gazze nin en büyük hastanelerinden birini bombaladıktan sonra bölgede hem hekim hem de tıbbi ilaç sıkıntısı büyüdü. Ülkeye yardımlar gönderilmeye devam ederken Türkiye'den de 20 uzman hekim Gazze'ye gitmek üzere yola çıkıyor. 20 KİŞİLİK UZMAN HEKİM YOLA ÇIKIYOR Türkiye Filistin'e yardım amacıyla Mısır'a uçak gönderiyor. 20 kişilik uzman hekim ve tıbbi malzeme taşıyan Cumhurbaşkanlığı uçağı Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan Mısır'a gidecek. Gönderilen yardım uçağı ile ilgili bilgilendirmeyi ise Sağlık Bakanı Fahrettin Koca gece saatlerinde sosyal medya hesabından yaptı. Buna göre, 20 kişilik uzman ekip, Mısırlı yetkililerle koordineli şekilde Gazze halkının ihtiyaç duyduğu ilaç, tıbbi malzeme ve cihazların tespitini yapacak. Ekip ayrıca, Mısır Sağlık Bakanlığı ile yapılan planlamalar çerçevesinde El-Ariş Havalimanı'nda ve Refah Sınır Kapısı'nda kurulması planlanan sahra hastanelerinin fizibilite çalışmalarını da yapacak Ankara Haber - Ayrıca Mısır Sağlık Bakanlığı tarafından iletilen ihtiyaç listesindeki ilaç, tıbbi sarf malzemesi ve tıbbi cihazların Türkiye'ye ait 3 kargo uçağıyla, El-Ariş Havalimanı'na gönderilmesi planlanıyor. ( Tarafsız )
Filistin'e insani yardım için Ankara'dan 20 uzman hekim ve tıbbi malzemeler Mısır'a doğru yola çıkıyor.

Türkiye'den Filistin'e gidecek olan 20 kişilik uzman hekim ekibi ve tıbbi yardım malzemelerinin bulunduğu Cumhurbaşkanlığı uçağı Ankara'dan yola çıkıyor. ( Güncek Haberler ) 

İsrail'in Gazze nin en büyük hastanelerinden birini bombaladıktan sonra bölgede hem hekim hem de tıbbi ilaç sıkıntısı büyüdü. Ülkeye yardımlar gönderilmeye devam ederken Türkiye'den de 20 uzman hekim Gazze'ye gitmek üzere yola çıkıyor.

20 KİŞİLİK UZMAN HEKİM YOLA ÇIKIYOR

Türkiye Filistin'e yardım amacıyla Mısır'a uçak gönderiyor. 20 kişilik uzman hekim ve tıbbi malzeme taşıyan Cumhurbaşkanlığı uçağı Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan Mısır'a gidecek. Gönderilen yardım uçağı ile ilgili bilgilendirmeyi ise Sağlık Bakanı Fahrettin Koca gece saatlerinde sosyal medya hesabından yaptı.

Buna göre, 20 kişilik uzman ekip, Mısırlı yetkililerle koordineli şekilde Gazze halkının ihtiyaç duyduğu ilaç, tıbbi malzeme ve cihazların tespitini yapacak. Ekip ayrıca, Mısır Sağlık Bakanlığı ile yapılan planlamalar çerçevesinde El-Ariş Havalimanı'nda ve Refah Sınır Kapısı'nda kurulması planlanan sahra hastanelerinin fizibilite çalışmalarını da yapacak

Ankara Haber - Ayrıca Mısır Sağlık Bakanlığı tarafından iletilen ihtiyaç listesindeki ilaç, tıbbi sarf malzemesi ve tıbbi cihazların Türkiye'ye ait 3 kargo uçağıyla, El-Ariş Havalimanı'na gönderilmesi planlanıyor. ( Tarafsız )

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.