ABB

Ankara'nın en büyük hayvan hastanesi yapılıyor

ANKARA 19.12.2023 - 12:00, Güncelleme: 19.12.2023 - 12:00
 

Ankara'nın en büyük hayvan hastanesi yapılıyor

Etimesgut Belediyesi tarafından Türkiye’nin en kapsamlı hayvan hastanelerinden biri olacak hayvan hastanesinin yapımı için gerekli çalışmalar başlatıldı.
Ankara’nın n büyük hayvan hastanesi olacak. Ameliyathane ve son teknolojim tıbbi cihazlar bulunacak. Etimesgut Belediyesi ilçeye Hayvan Hastanesi ve Çiçek Hastanesi kazandırıyor. Ayaş yolu üzerinde Eryaman bölgesi ile Etimesgut merkez bölgelerinin ortasında yer alan hastaneler için çalışmalar başladı. Türkiye’nin en kapsamlı hayvan hastanelerinden biri olacak hayvan hastanesi içerisinde röntgen-ultrason- endoskobi- ekg gibi tıbbi cihazlar yer alacak. 2 tam donanımlı ameliyathane, 4 muayenehanenin de hizmet vereceği hastanede kedi ve köpek bölümleri ayrı ayrı olarak planlandı. ( Ankara Haber )  ÇİÇEK HASTANESİ Etimesgut Belediyesi hastane binasının bir bölümünü çiçek hastanesi olarak hizmete sunacak. Çiçek Hastanesi’nde ziraat mühendisleri ve alanında uzman personel görev yapacak. Vatandaşlar evinde çiçeğiyle ilgili sorun yaşadığında hastaneye getirebilecek. Çiçeklerin analizleri yapılarak tedaviye ihtiyaç duyan çiçeklere bakımları yapılacak, uygun tedavi uygulanacak. EN İYİSİNİ YAPIYORUZ Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel toplumun tüm kesimlerinin istek ve ihtiyaçlarına cevap veren hizmetler gerçekleştirdiklerini söyledi. Hastanelerin çağdaş Etimesgut’a yakışır bir şekilde tam donanımlı olacağına dikkat çeken Demirel, “Hem hayvan hastanesi hem de çiçek hastanesini yakında açıyoruz. Tam donanımlı hayvan barınağımız, veteriner kliniklerimiz, kedievlerimiz, kuşevlerimiz zaten vardı. Ama yeterli görmedik. Daha iyisi daha güzeli olsun istedik. Vatandaşlarımızdan da yoğun talep vardı. Hastanemiz yalnız Ankaramızın değil ülkemizin en kapsamlı en modern hayvan hastanesi olacak. Çiçek hastanesi de bu yönüyle bir ilk olacak. Evinde çiçek bakan vatandaşlarımıza danışmanlık desteği vereceğiz, çiçeklerinin bakım ve tedavilerine de katkı sunacağız. Konumu itibariyle de merkezi bir yerde olan hastanelerimizi gerekli çalışmaların ardından hemşehrilerimizn hizmetine sunacağız. Hayırlı olsun”. ( Tarafsız ) 
Etimesgut Belediyesi tarafından Türkiye’nin en kapsamlı hayvan hastanelerinden biri olacak hayvan hastanesinin yapımı için gerekli çalışmalar başlatıldı.

Ankara’nın n büyük hayvan hastanesi olacak. Ameliyathane ve son teknolojim tıbbi cihazlar bulunacak.

Etimesgut Belediyesi ilçeye Hayvan Hastanesi ve Çiçek Hastanesi kazandırıyor. Ayaş yolu üzerinde Eryaman bölgesi ile Etimesgut merkez bölgelerinin ortasında yer alan hastaneler için çalışmalar başladı. Türkiye’nin en kapsamlı hayvan hastanelerinden biri olacak hayvan hastanesi içerisinde röntgen-ultrason- endoskobi- ekg gibi tıbbi cihazlar yer alacak. 2 tam donanımlı ameliyathane, 4 muayenehanenin de hizmet vereceği hastanede kedi ve köpek bölümleri ayrı ayrı olarak planlandı. ( Ankara Haber

ÇİÇEK HASTANESİ

Etimesgut Belediyesi hastane binasının bir bölümünü çiçek hastanesi olarak hizmete sunacak. Çiçek Hastanesi’nde ziraat mühendisleri ve alanında uzman personel görev yapacak. Vatandaşlar evinde çiçeğiyle ilgili sorun yaşadığında hastaneye getirebilecek. Çiçeklerin analizleri yapılarak tedaviye ihtiyaç duyan çiçeklere bakımları yapılacak, uygun tedavi uygulanacak.

EN İYİSİNİ YAPIYORUZ

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel toplumun tüm kesimlerinin istek ve ihtiyaçlarına cevap veren hizmetler gerçekleştirdiklerini söyledi. Hastanelerin çağdaş Etimesgut’a yakışır bir şekilde tam donanımlı olacağına dikkat çeken Demirel, “Hem hayvan hastanesi hem de çiçek hastanesini yakında açıyoruz. Tam donanımlı hayvan barınağımız, veteriner kliniklerimiz, kedievlerimiz, kuşevlerimiz zaten vardı. Ama yeterli görmedik. Daha iyisi daha güzeli olsun istedik. Vatandaşlarımızdan da yoğun talep vardı. Hastanemiz yalnız Ankaramızın değil ülkemizin en kapsamlı en modern hayvan hastanesi olacak. Çiçek hastanesi de bu yönüyle bir ilk olacak. Evinde çiçek bakan vatandaşlarımıza danışmanlık desteği vereceğiz, çiçeklerinin bakım ve tedavilerine de katkı sunacağız. Konumu itibariyle de merkezi bir yerde olan hastanelerimizi gerekli çalışmaların ardından hemşehrilerimizn hizmetine sunacağız. Hayırlı olsun”. ( Tarafsız

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.