ABB

Ankara'nın Merkez İlçe Belediye Başkanları Anketi Tekrar Gündem Oldu!

ANKARA 13.06.2023 - 13:02, Güncelleme: 20.06.2023 - 01:09
 

Ankara'nın Merkez İlçe Belediye Başkanları Anketi Tekrar Gündem Oldu!

Ankara Merkez İçle Belediye Başkanları Tekrar Aday olsa Seçermisiniz Anketimiz Tekrardan Gündem Oldu!
Yaklaşan Yerel Seçimlerde mevcut Belediye Başkanlarından vatandaşların memnuniyeti ve tekrardan aday olsa seçilirmi soruları yoğun olarak araştırılmaya başladı. Tarafsız Haber Olarak Mart 2019 ve 2022 son ayında (1-31 Aralık) yaptığımız anket tekrardan gündem oldu. Ankara Merkez ilçe Belediyeleri ( Altındağ Çankaya Etimesgut Gölbaşı Keçiören Mamak  Pursaklar Sincan  Yenimahalle ) Başkanlarını 60 bin 185 kişinin oyladığı ''  İlçe belediye başkanınız tekrar aday olsa seçermisiniz ? ''  sorusuna verilen evet ve hayır cevapların yüzdeli olarak aldığı oyları yansıtan tablo  Ankara Haber - Tekrardan gündem oldu. İşte o anket'in yeniden sonuçları ;         MERKEZ İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI'NI TEKRAR ADAY GÖRMEK İSTEME YÜZDELİ TABLOLAR      Referans Haber Link :      
Ankara Merkez İçle Belediye Başkanları Tekrar Aday olsa Seçermisiniz Anketimiz Tekrardan Gündem Oldu!

Yaklaşan Yerel Seçimlerde mevcut Belediye Başkanlarından vatandaşların memnuniyeti ve tekrardan aday olsa seçilirmi soruları yoğun olarak araştırılmaya başladı.

Tarafsız Haber Olarak Mart 2019 ve 2022 son ayında (1-31 Aralık) yaptığımız anket tekrardan gündem oldu.

Ankara Merkez ilçe Belediyeleri ( Altındağ Çankaya Etimesgut Gölbaşı Keçiören Mamak  Pursaklar Sincan  Yenimahalle ) Başkanlarını

60 bin 185 kişinin oyladığı ''  İlçe belediye başkanınız tekrar aday olsa seçermisiniz ? ''  sorusuna verilen evet ve hayır cevapların yüzdeli olarak aldığı oyları yansıtan tablo 

Ankara Haber - Tekrardan gündem oldu. İşte o anket'in yeniden sonuçları ;

 

 

 

 

MERKEZ İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI'NI
TEKRAR ADAY GÖRMEK İSTEME YÜZDELİ TABLOLAR 

 

 

Referans Haber Link :
 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.