ABB

ASKİ UYARDI !

ANKARA 03.08.2022 - 10:28, Güncelleme: 03.08.2022 - 10:28
 

ASKİ UYARDI !

Şebeke hattındaki işleyiş nedeniyle Etimesgut, Sincan ve Yenimahalle ilçelerine bulanık su uyarısında bulundu.
Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nden (ASKİ) yapılan açıklamada, Etimesgut İstasyon Caddesi'nde devam eden içme suyu şebeke hattı tamir, değişim ve montaj çalışmalarının bu gece tamamlanması ve bölgeye su verilmesinin planlandığı belirtildi.   Ankara Haber - Şebekeye verilecek suyun hava alması nedeniyle Etimesgut, Sincan ve Yenimahalle ilçelerinin bir bölümünde, musluklardan akacak suyun bulanık olabileceği kaydedilen açıklamada, "Bu süreçte bulanık su akışını sonlandırmak için şebeke hattı tahliyelerimizin çalıştırılmasına ivedilikle devam edilecektir" denildi.
Şebeke hattındaki işleyiş nedeniyle Etimesgut, Sincan ve Yenimahalle ilçelerine bulanık su uyarısında bulundu.

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nden (ASKİ) yapılan açıklamada, Etimesgut İstasyon Caddesi'nde devam eden içme suyu şebeke hattı tamir, değişim ve montaj çalışmalarının bu gece tamamlanması ve bölgeye su verilmesinin planlandığı belirtildi.

 

Ankara Haber - Şebekeye verilecek suyun hava alması nedeniyle Etimesgut, Sincan ve Yenimahalle ilçelerinin bir bölümünde, musluklardan akacak suyun bulanık olabileceği kaydedilen açıklamada, "Bu süreçte bulanık su akışını sonlandırmak için şebeke hattı tahliyelerimizin çalıştırılmasına ivedilikle devam edilecektir" denildi.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.