ABB

Atatürk’e Hakaretten Tutuklanan Fatih Tezcan Tahliye Edildi

GÜNDEM 25.08.2023 - 16:18, Güncelleme: 25.08.2023 - 16:18
 

Atatürk’e Hakaretten Tutuklanan Fatih Tezcan Tahliye Edildi

Atatürk’e hakaretten cezaevine giren Fatih Tezcan denetimli serbestlikle tahliye edildi.
TArafsız Haber - Atatürk ’e hakaret suçundan cezaevine giren Fatih Tezcan 1 yıl cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edildi. ‘Atatürk’e hakaret’ suçundan 2 yıl 2 ay hapis cezası alan Fatih Tezcan’ın, ‘sabıkalı geçmişi, tekrar suç işlemeyeceği yönünde kanaat oluşmaması, suça yatkın kişiliği’ gibi nedenlerle cezası ertelenmemişti. Tezcan sosyal medya hesabında “Yargıdaki FETÖ -Muhalifler Çetesi 2023’te bile nasıl kumpaslar kuruyor, hangi insanları haksız yere neden ve nasıl hapislerde tutuyorlar, nasıl içeride tutup dışarıda haysiyetlerimize saldırıyorlar, Türkiye en somut hâliyle öğrensin. Cezaevindeki günlerimi yazacağım kitapta isim isim, dosya dosya, konu konu ifşa olacaklar, o ayrı ama buradan da ben ve avukatlarım aracılığıyla açıklamalarımız olacak” ifadelerini kullandı. Gülen için ağlamıştı Tezcan 2013’te FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ’e övgüler düzerek onun için ‘ağladığını’ açıklamıştı. Tezcan şunları söylemişti: “Gülen’i günde 20 saat dinlerdim. Yemek yaparken bile kulaklıkta peygamber sevgisi anlatırdı… Yemek yaparken gözyaşlarım çorbama akardı…” 
Atatürk’e hakaretten cezaevine giren Fatih Tezcan denetimli serbestlikle tahliye edildi.

TArafsız Haber - Atatürk ’e hakaret suçundan cezaevine giren Fatih Tezcan 1 yıl cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edildi.

‘Atatürk’e hakaret’ suçundan 2 yıl 2 ay hapis cezası alan Fatih Tezcan’ın, ‘sabıkalı geçmişi, tekrar suç işlemeyeceği yönünde kanaat oluşmaması, suça yatkın kişiliği’ gibi nedenlerle cezası ertelenmemişti. Tezcan sosyal medya hesabında “Yargıdaki FETÖ -Muhalifler Çetesi 2023’te bile nasıl kumpaslar kuruyor, hangi insanları haksız yere neden ve nasıl hapislerde tutuyorlar, nasıl içeride tutup dışarıda haysiyetlerimize saldırıyorlar, Türkiye en somut hâliyle öğrensin. Cezaevindeki günlerimi yazacağım kitapta isim isim, dosya dosya, konu konu ifşa olacaklar, o ayrı ama buradan da ben ve avukatlarım aracılığıyla açıklamalarımız olacak” ifadelerini kullandı.

Gülen için ağlamıştı
Tezcan 2013’te FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ’e övgüler düzerek onun için ‘ağladığını’ açıklamıştı. Tezcan şunları söylemişti: 
“Gülen’i günde 20 saat dinlerdim. Yemek yaparken bile kulaklıkta peygamber sevgisi anlatırdı… Yemek yaparken gözyaşlarım çorbama akardı…” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.