ABB

ATO'da berberler için saç kesimi eğitimi verildi

GÜNDEM (Web Sitesi) - Web Sitesi | 18.12.2023 - 14:40, Güncelleme: 18.12.2023 - 14:59
 

ATO'da berberler için saç kesimi eğitimi verildi

Üyelerini düzenlediği eğitim programlarıyla destekleyen ATO, bu kez berberler için saç kesimi eğitimi verdi.
Ankara Ticaret Odası (ATO) üyeleri için çeşitli eğitim programlarına imza atmaya devam ediyor. Üyelerini düzenlediği eğitim programlarıyla destekleyen ATO’nun 43 No’lu Kuaför ve Güzellik Solanları Meslek Komitesi, Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası işbirliği ile “Erkek Saç Kesimi Masterclass Eğitim Programı” düzenledi. Gündem Haberler - ATO Meclis Salonu'nda gerçekleşen programın açılışı ise ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran tarafından gerçekleştirildi. Eğitim programına katılanlara hitaben konuşan ATO Başkanı Baran, kuaförlük ve berberlik mesleğinin dünyadaki trendleri takip ederek bilgi ve donanımını güncellediğini belirtti.  ATO'DAN BERBERLER İÇİN EĞİİTM PROGRAMI “Sektörlerde güncel olmak ancak eğitimle mümkün. Berberlik mesleğinin gerekli bilgi ve donanıma sahip usta ellerde, hijyenik koşullarda, belli kalite ve standartlarda ürünler kullanılarak icra edilmesi çok önemli” şeklinde konuşan ATO Başkanı Baran, eğitim programları oluştururken ATO'nun sektörleri temsil eden 68 Meslek Komitesi'nin yol gösterici olduğunu söyledi.  Güzellik ve saç bakım hizmetlerinde nitelikli işgücünün önemine dikkat çeken ATO Başkanı Baran, eğitim programlarının işgücünün niteliğini artırmaya büyük katkı sağladığını kaydetti. Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sezayi Kara ise göreve geldiklerinde üyelerine Ankara Ticaret Odası ile birlikte ortak çalışacaklarının sözünü verdiklerini belirtti. Ortak eğitim ve faaliyetlerin sözünü yerine getirdiklerini ifade eden Kara, eğitim programları ve işbirliklerine devam edeceklerinin altını çizdi. ( Tarafsız ) 
Üyelerini düzenlediği eğitim programlarıyla destekleyen ATO, bu kez berberler için saç kesimi eğitimi verdi.

Ankara Ticaret Odası (ATO) üyeleri için çeşitli eğitim programlarına imza atmaya devam ediyor. Üyelerini düzenlediği eğitim programlarıyla destekleyen ATO’nun 43 No’lu Kuaför ve Güzellik Solanları Meslek Komitesi, Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası işbirliği ile “Erkek Saç Kesimi Masterclass Eğitim Programı” düzenledi.

Gündem Haberler - ATO Meclis Salonu'nda gerçekleşen programın açılışı ise ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran tarafından gerçekleştirildi. Eğitim programına katılanlara hitaben konuşan ATO Başkanı Baran, kuaförlük ve berberlik mesleğinin dünyadaki trendleri takip ederek bilgi ve donanımını güncellediğini belirtti. 

ATO'DAN BERBERLER İÇİN EĞİİTM PROGRAMI

“Sektörlerde güncel olmak ancak eğitimle mümkün. Berberlik mesleğinin gerekli bilgi ve donanıma sahip usta ellerde, hijyenik koşullarda, belli kalite ve standartlarda ürünler kullanılarak icra edilmesi çok önemli” şeklinde konuşan ATO Başkanı Baran, eğitim programları oluştururken ATO'nun sektörleri temsil eden 68 Meslek Komitesi'nin yol gösterici olduğunu söyledi. 

Güzellik ve saç bakım hizmetlerinde nitelikli işgücünün önemine dikkat çeken ATO Başkanı Baran, eğitim programlarının işgücünün niteliğini artırmaya büyük katkı sağladığını kaydetti.

Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sezayi Kara ise göreve geldiklerinde üyelerine Ankara Ticaret Odası ile birlikte ortak çalışacaklarının sözünü verdiklerini belirtti. Ortak eğitim ve faaliyetlerin sözünü yerine getirdiklerini ifade eden Kara, eğitim programları ve işbirliklerine devam edeceklerinin altını çizdi. ( Tarafsız

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.