ABB

Ayhan Bora Kaplan Soruşturmasında Açığa Alınan İsimler Belli Oldu

GÜNDEM 11.10.2023 - 12:48, Güncelleme: 11.10.2023 - 12:48
 

Ayhan Bora Kaplan Soruşturmasında Açığa Alınan İsimler Belli Oldu

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında Ankara Emniyeti’nde açığa alınan dokuz kişinin ismi belli oldu.
Ankara’da “Kaplanlar” olarak bilinen suç örgütünü yönettiği iddiasıyla tutuklanan Ayhan Bora Kaplan ve adamları hakkında yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. ( Güncel Haberler )  9 polis açığa alındı T24’ten Asuman Aranca’nın haberine göre eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu döneminde çok kritik görevlerde bulunan bazı müdürlerin de aralarında bulunduğu 9 kişi “suç örgütü” iddiasıyla yürütülen idari soruşturma kapsamında açığa alındı. Söz konusu polisler hakkında bir süredir müfettiş incelemesinin devam ettiği, bu kapsamda müfettişlerin talebi ve Bakan Ali Yerlikaya nın oluruyla 9 kişinin dün akşam saatlerinde açığa alındığı ifade edildi. İsimler belli oldu Başlatılan idari soruşturma kapsamında açığa alınan dokuz emniyet mensubunun kimler olduğu açığa çıktı. Alınan bilgiye göre, aralarında eski Ankara Asayiş Şube Müdürü Oben Ö., eski Pasaport Şube Müdürü olan Ankara Kazan Asayiş Şube Müdürü Ercan K., eski Suç Örgütleri Ekipler Amiri Başkomiser Ercan K., eski organize ekipler komiseri Onur A., eski Organize Şube Ekipler Amirliği'nde görevli polis memuru Önder P.’nin de olduğu isimler açığa alındı. Eski Emniyet Müdürü'nün özel kalemi Açığa alınan Onur A.’nın, organize suç örgütü kurduğu gerekçesiyle bir dönem yargılanan, kamuoyunda Kürt Ahmet olarak bilinen Ahmet Turgut’un yeğeni Şahin Turgut’u bir restoranda darp ettiği iddiasıyla yargılandığı öğrenildi. Onur A.’nın bir dönem eski Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz’ın özel kaleminde çalıştığı da belirtildi. Diğer açığa alınan dört kişinin ise Asayiş Şube Oto Hırsızlık Büro Amirliği'nde görevli oldukları ifade edildi.  ( Tarafsız ) 
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında Ankara Emniyeti’nde açığa alınan dokuz kişinin ismi belli oldu.

Ankara’da “Kaplanlar” olarak bilinen suç örgütünü yönettiği iddiasıyla tutuklanan Ayhan Bora Kaplan ve adamları hakkında yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. ( Güncel Haberler

9 polis açığa alındı

T24’ten Asuman Aranca’nın haberine göre eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu döneminde çok kritik görevlerde bulunan bazı müdürlerin de aralarında bulunduğu 9 kişi “suç örgütü” iddiasıyla yürütülen idari soruşturma kapsamında açığa alındı.

Söz konusu polisler hakkında bir süredir müfettiş incelemesinin devam ettiği, bu kapsamda müfettişlerin talebi ve Bakan Ali Yerlikaya nın oluruyla 9 kişinin dün akşam saatlerinde açığa alındığı ifade edildi.

İsimler belli oldu

Başlatılan idari soruşturma kapsamında açığa alınan dokuz emniyet mensubunun kimler olduğu açığa çıktı.

Alınan bilgiye göre, aralarında eski Ankara Asayiş Şube Müdürü Oben Ö., eski Pasaport Şube Müdürü olan Ankara Kazan Asayiş Şube Müdürü Ercan K., eski Suç Örgütleri Ekipler Amiri Başkomiser Ercan K., eski organize ekipler komiseri Onur A., eski Organize Şube Ekipler Amirliği'nde görevli polis memuru Önder P.’nin de olduğu isimler açığa alındı.

Eski Emniyet Müdürü'nün özel kalemi

Açığa alınan Onur A.’nın, organize suç örgütü kurduğu gerekçesiyle bir dönem yargılanan, kamuoyunda Kürt Ahmet olarak bilinen Ahmet Turgut’un yeğeni Şahin Turgut’u bir restoranda darp ettiği iddiasıyla yargılandığı öğrenildi. Onur A.’nın bir dönem eski Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz’ın özel kaleminde çalıştığı da belirtildi.

Diğer açığa alınan dört kişinin ise Asayiş Şube Oto Hırsızlık Büro Amirliği'nde görevli oldukları ifade edildi.  ( Tarafsız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.