ABB

Azerbaycan’dan Karabağ'da Operasyon Başlattı

19.09.2023 - 13:36, Güncelleme: 19.09.2023 - 13:36
 

Azerbaycan’dan Karabağ'da Operasyon Başlattı

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, operasyonun hedefini "geniş çaplı provokasyonların bastırılması ve Ermenistan askerlerinin bölgeden çıkarılması” olarak açıkladı.
Tarafsız Haber - Azerbaycan Savunma Bakanlığı , Karabağ 'da "anayasal yapıyı yeniden tesis etmek amacıyla terörle mücadele operasyonu” başlatıldığını duyurdu. T24’de yer alan habere göre, Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "geniş çaplı provokasyonların bastırılması" ve Ermenistan askerlerinin bölgeden çıkarılmasının hedeflendiği bildirildi. Bakü, "Önlemler kapsamında, Ermenistan Silahlı Kuvvetleri'ne ait birliklerin ön cephedeki mevzilerin ve derin, uzun vadeli ateş noktalarının yanı sıra muharebe varlıkları ve askeri tesislerin yüksek hassasiyetli silahlarla kullanılamaz hale getirildiğini" ifade etti. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, "Siviller ve altyapı tesisleri hedef alınmıyor, yalnızca meşru askeri hedefler yok ediliyor" açıklamasında bulundu. 
Azerbaycan Savunma Bakanlığı, operasyonun hedefini "geniş çaplı provokasyonların bastırılması ve Ermenistan askerlerinin bölgeden çıkarılması” olarak açıkladı.

Tarafsız Haber - Azerbaycan Savunma Bakanlığı , Karabağ 'da "anayasal yapıyı yeniden tesis etmek amacıyla terörle mücadele operasyonu” başlatıldığını duyurdu.

T24’de yer alan habere göre, Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "geniş çaplı provokasyonların bastırılması" ve Ermenistan askerlerinin bölgeden çıkarılmasının hedeflendiği bildirildi.

Bakü, "Önlemler kapsamında, Ermenistan Silahlı Kuvvetleri'ne ait birliklerin ön cephedeki mevzilerin ve derin, uzun vadeli ateş noktalarının yanı sıra muharebe varlıkları ve askeri tesislerin yüksek hassasiyetli silahlarla kullanılamaz hale getirildiğini" ifade etti.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, "Siviller ve altyapı tesisleri hedef alınmıyor, yalnızca meşru askeri hedefler yok ediliyor" açıklamasında bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.