ABB

Bahar en güzel Yenimahalle’de karşılanır

ANKARA 23.02.2024 - 17:41, Güncelleme: 23.02.2024 - 17:41
 

Bahar en güzel Yenimahalle’de karşılanır

Yenimahalle Belediyesi ekipleri, doğal güzellikleri ve renkli sokaklarıyla her yaz fark yaratan Yenimahalle’de bahar hazırlıklarına başladı.
Yenimahalle Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, doğal güzellikleri ve renkli sokaklarıyla her yaz fark yaratan Yenimahalle’de bahar hazırlıklarına başladı. ( Ankara Haber ) Çalışmalar kapsamında ilçenin dört bir yanında bulunan ağaçlar budanırken, çim biçme ve yabani ot temizliği de başlıyor. Çiçekler ve ağaçlar daha kolay büyüyecek İlkbaharı en güzel şekilde karşılamak için çalışan ekipler, ağaç dallarını bitki dokusuna zarar vermeden tek tek buduyor. Özellikle yapraklı ağaçların yapraklarını döktükten sonra budanması gerektiğini kaydeden ekipler, yurdumuzda budama için en uygun zamanın 15 Kasım – 15 Mart tarihleri arası olduğuna değindi. Ayrıca; budama çalışmalarını sosyal bir projeye dönüştüren belediye ekipleri, her yıl budamadan elde edilen tonlarca odunu parçalayıp yakıma uygun hale getirerek dar gelirli ailelere dağıtıyor. Aynı zamanda Mart ayı itibariyle çim biçme ve yabani ot temizliğine de başlayacak olan ekipler, park, bahçe ve çocuk oyun alanlarında uzayan çimleri biçip, yabani otları temizleyerek çiçeklerin ve ağaçların daha kolay büyümesine olanak sağlıyor. Yenimahalle dört mevsim güzel Yenimahallemiz dört mevsim güzel diyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “Çalışmalarımız mevsim şartlarına göre aralıksız devam ediyor. Yaz kış demeden ilçemiz tertemiz, parklarımız estetik görüntüsüyle dikkat çekiyor. Çevre düzenlemesine önem veriyor, doğayı koruyoruz. Çabamız sakinlerimizin yaşamaktan mutlu olduğu bir Yenimahalle’yi oluşturmaktır” dedi. ( Tarafsız ) 
Yenimahalle Belediyesi ekipleri, doğal güzellikleri ve renkli sokaklarıyla her yaz fark yaratan Yenimahalle’de bahar hazırlıklarına başladı.

Yenimahalle Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, doğal güzellikleri ve renkli sokaklarıyla her yaz fark yaratan Yenimahalle’de bahar hazırlıklarına başladı. ( Ankara HaberÇalışmalar kapsamında ilçenin dört bir yanında bulunan ağaçlar budanırken, çim biçme ve yabani ot temizliği de başlıyor.

Çiçekler ve ağaçlar daha kolay büyüyecek

İlkbaharı en güzel şekilde karşılamak için çalışan ekipler, ağaç dallarını bitki dokusuna zarar vermeden tek tek buduyor.

Özellikle yapraklı ağaçların yapraklarını döktükten sonra budanması gerektiğini kaydeden ekipler, yurdumuzda budama için en uygun zamanın 15 Kasım – 15 Mart tarihleri arası olduğuna değindi.

Ayrıca; budama çalışmalarını sosyal bir projeye dönüştüren belediye ekipleri, her yıl budamadan elde edilen tonlarca odunu parçalayıp yakıma uygun hale getirerek dar gelirli ailelere dağıtıyor.

Aynı zamanda Mart ayı itibariyle çim biçme ve yabani ot temizliğine de başlayacak olan ekipler, park, bahçe ve çocuk oyun alanlarında uzayan çimleri biçip, yabani otları temizleyerek çiçeklerin ve ağaçların daha kolay büyümesine olanak sağlıyor.

Yenimahalle dört mevsim güzel

Yenimahallemiz dört mevsim güzel diyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “Çalışmalarımız mevsim şartlarına göre aralıksız devam ediyor. Yaz kış demeden ilçemiz tertemiz, parklarımız estetik görüntüsüyle dikkat çekiyor. Çevre düzenlemesine önem veriyor, doğayı koruyoruz. Çabamız sakinlerimizin yaşamaktan mutlu olduğu bir Yenimahalle’yi oluşturmaktır” dedi. ( Tarafsız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.