ABB

Başkan Ercan Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Biraraya Geldi

ANKARA 27.12.2023 - 12:03, Güncelleme: 27.12.2023 - 12:03
 

Başkan Ercan Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Biraraya Geldi

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Sincan'ın projelerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a anlattı.
Ankara'nın sosyal belediyecilik anlayışı ve projeleriyle öne çıkan Sincan Belediyesi vatandaştan tam not alıyor. Çalışmalarını aralıksız sürdüren Sincan Belediyesi'nin çalışmaları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunuldu. ( Ankara Haber )  BAŞKAN ERCAN, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I KARŞILADI  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, Esenboğa Havalimanı'nda karşılayan heyetin arasında bulunan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la sohbet etti.  Sincan'ın dev projeleri ve yatırımları hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan'la konuşan Başkan Ercan, Erdoğan'a proje ve yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Sincan'ın son gelişmeleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunuldu.  SİNCAN'IN DEV PROJELERİ DEVAM EDİYOR  Sincan Belediyesi, Sincanlıların ihtiyaçlarını düşünerek yaptığı projelerine her geçen gün bir yenisini daha eklemeye devam ediyor. Vatandaşlarının ihtiyaçlarını ve huzurunu gözeten Sincan Belediyesi, her zaman halkının isteklerini de düşünerek projelerini oluşturuyor.  Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da, her zaman Sincanlıların yanında olarak, onlarla sorunlara birlikte çözüm buluyor. Başkan Ercan, Sincan'ı bir ileriye taşımak için gereken çalışmaları sürdürüyor. ( Tarafsız ) 
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Sincan'ın projelerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a anlattı.

Ankara'nın sosyal belediyecilik anlayışı ve projeleriyle öne çıkan Sincan Belediyesi vatandaştan tam not alıyor. Çalışmalarını aralıksız sürdüren Sincan Belediyesi'nin çalışmaları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunuldu. ( Ankara Haber

BAŞKAN ERCAN, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I KARŞILADI 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, Esenboğa Havalimanı'nda karşılayan heyetin arasında bulunan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la sohbet etti. 

Sincan'ın dev projeleri ve yatırımları hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan'la konuşan Başkan Ercan, Erdoğan'a proje ve yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Sincan'ın son gelişmeleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunuldu. 

SİNCAN'IN DEV PROJELERİ DEVAM EDİYOR 

Sincan Belediyesi, Sincanlıların ihtiyaçlarını düşünerek yaptığı projelerine her geçen gün bir yenisini daha eklemeye devam ediyor. Vatandaşlarının ihtiyaçlarını ve huzurunu gözeten Sincan Belediyesi, her zaman halkının isteklerini de düşünerek projelerini oluşturuyor. 

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da, her zaman Sincanlıların yanında olarak, onlarla sorunlara birlikte çözüm buluyor. Başkan Ercan, Sincan'ı bir ileriye taşımak için gereken çalışmaları sürdürüyor. ( Tarafsız

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.